ODRŽANE SPECIJALNE PROJEKCIJE ZA AMERIČKE FANOVE

Najveći sretnici ovoga su vikenda u New Yorku i Los Angelesu pogledali THE film! Riječ je, naravno, o PEDESET NIJANSI SIVE, možda i najiščekivani­jem kinonaslovu u povijesti zbog čega su očekivanja velika kao i nagađanja koja od prvog dana, od kada je studio Universal najavio ekranizaciju slavno­ga romana, kruže. Izbor glumaca, lokacije snimanja te fotografije iz samoga filma pažljivo su čuvani od očiju javnosti do posljednjeg trenutka,   pa je ta­ko sada, 3 dana prije dolaska u kina, ostala neotkrivena samo informacija što oni koji su ga pogledali misle o njemu. Napokon, ni to više nije tajna. 

Društvene su mreže, naime, preplavili oduševljeni dojmovi kako samim fil­mom, tako i glavnim glumcima. Fanovi se slažu da je PEDESET NIJANSI SIVE sjajan, da je adaptacija romana odlična kao i kemija između Jamieja i Dakote.

Projekciji u New Yorku prisustvovali su i glavni glumci te filmska ekipa koja uskoro putuje u Berlin na međunarodnu premijeru (koja će se održati u srijedu 11. veljače) nakon čega će se sutradan, 12. veljače, prošetati londonskim crvenim tepihom.

Reportažu s eventa održanog u New Yorku  s prvim dojmovima fanova koji su pogledali film donosimo na linku:    

http://time.com/3699585/fifty-shades-of-grey-screening-superfan/

Film PEDESET NIJANSI SIVE dolazi u hrvatska kina 12. veljače u distribuciji Blitz film i video distribucije.