OKRENITE NA CINESTAR TV FANTASY KANAL I SAZNAJTE ŠTO NAS OČEKUJE U SKOROJ BUDUĆNOSTI!

Cinestar TV Fantasy kanal od 19. listopada donosi drugu sezonu fascinantne serije o novoj generaciji ljudi, robotima koji svojim izgledom i ponašanjem nevjerojatno podsjećaju na ljude i ni po čemu se ne razlikuju od ostatka ljudske vrste – Humans.

 

Serija Humans, nastala po hvaljenoj švedskoj seriji Real Humans, smještena je u paralelnu stvarnost u kojoj kućni roboti, isprva namijenjeni samo kao pomoć ljudima u poslovima koje ne žele sami obavljati, postaju sve svjesniji svog postojanja. Kako smo mogli vidjeti u prvoj sezoni serije, nominiranoj za nagradu BAFTA, sintovi se počinju prisjećati što su bili prije nego su dodijeljeni određenoj obitelji i postaju svjesni svoje prirode i namjene.

 

Rasplet radnje je ponovno vratio sve likove u svojevrsni status quo te poslužio kao priprema za drugu sezonu sezonu serije, koja inteligentno postavlja različita filozofska, moralna i etička pitanja koja se pojavljuju prilikom proučavanja teme umjetne inteligencije. Ono što se može očekivati u novoj sezoni je definitivno veći fokus na likove i njihova razmišljanja, naglasak na borbu između dva svijeta – sintova s jedne i ljudi s druge strane.

 

Drugu sezonu serije pratite od 19. listopada, od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na CineStar TV Fantasy kanalu.

 

Raspored svih filmskih kanala CineStar TV Channels grupacije možete pratiti svakodnevno na web stranici u rubrici RASPORED.