OMILJENA PČELICA SE VRAĆA NA VELIKA PLATNA!

Maja je klasični lik; njezine pustolovine odvijaju se u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Prvi animirani film o pčelici Maji došao je u kina 2014. godine i nakon toga osvojio kino gledatelje u više od 170 država u cijelom svijetu. Osvojio je Bavarsku filmsku nagradu za najbolji animirani film 2014. godine. Što se tiče gledanosti, još uvijek je jedan od najgledanijih dječjih i obiteljskih filmova. Također je još uvijek najuspješniji njemački animirani film s najvećom zaradom na međunarodnom tržištu.
 

Pčelica Maja: Medene igre još jedna je topla priča o Maji i njezinom najboljem prijatelju te nekim novim i starim prijateljima s Livade makova. Kad previše entuzijastična Maja slučajno osramoti Caricu Buzztropolisa, primorana je ujediniti snage s timom buntovnih insekata i natjecati se na Medenim igrama. Kako bi spasila svoju košnicu Maja će ju morati napustiti, istražiti nova područja, upoznati nove prijatelje i suočiti se s novim suparnicima koji će joj predstavljati velike izazove. Na sreću, njezin najbolji prijatelj, simpatični, ali nespretni, mravi te njezin pouzdani savjetnik, skakavac Flip, bit će uvijek uz nju.

 

Pčelica Maja: Medene igre obrađuje važnost timskog rada, suradnje, prijateljstva i saznanja da je u redu ne znati odgovor na svako pitanje.

 

U sinkroniziranoj verziji glas Maji je posudila Sandra HrenarMateo Videk je Pavo, Mirela Videk je Violeta, Boris Barberić je Bertold, Marina Kostelac je Kraljica, Branka Cvitković je Carica, Žarko Potočnjak je Mantis, Daniel Dizdar je Ramo, Marko Cindrić je Krešek, Hrvoje Perc je Flip, a Zlata Muck Sušec je Sandra.

 

Pčelica Maja: Medene igre, u distribuciji Blitzau CineStar i ostala kina stiže 1. ožujka ove godine, i u RealD 3D formatu.