OMILJENA PČELICA USKORO SLIJEĆE NA VELIKA PLATNA

PČELICA MAJA 3

ZLATNO JAJE

 

 

Majine se pustolovine i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba!

Prvi animirani film o pčelici Maji došao je u kina 2014. godine i nakon toga osvojio kino gledatelje u više od 170 država u cijelom svijetu. Bila je to priča o samootkrivanju, identitetu i pronalaženju svog mjesta u svijetu. Nakon toga je slijedio film Pčelica Maja: Medene igre, u kojem su se istakle važnosti timskog rada, suradnje i upornosti.

Početkom godine nam napokon stiže još jedna prava obiteljska avantura Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, koja u fokusu ima i nove uzbudljive teme. Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura klasični je film ceste u kojem Maja i njezin najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova. Kraljica je strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona ne može odoljeti pomoći još jednoj bubi u nevolji!  Ali kad se “jaje” izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice s dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom! Ova je avantura puno više nego što su očekivali. Moraju raditi zajedno kako bi se uhvatili u koštac s lovcima na ucjene i prešli zahtjevan teren kako bi vratili izgubljenu princezu u njezinu planinsku koloniju.

U sinkroniziranoj verziji glas Maji je posudila Sandra Hrenar, Hrvoje Perc je Pavo, a u ostalim su ulogama: Fabijan Pavo Medvešek, Daniel Dizdar, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić, Boris Barberić, Goran Vrbanić, Marina Kostelac, Jelena Miholjević, Mladen Vasary i Maja Katić.

Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, u distribuciji Blitza, u CineStar i ostala kina stiže 6. siječnja 2022.