One znaju gdje je najbolji tulum u gradu!

Urnebesna komedija o dvije potpuno različite sestre, kazetama s glazbom 80-ih i zadnjem srednjoškolskom tulumu.

Maura je savršena, odgovorna sestra, Jane je ona druga. One se vole, natječu se međusobno, ali i oslanjaju jedna na drugu.

Tinu Fey i Amy Poehler imat ćemo priliku vidjeti u filmu Sestre, novoj komediji redatelja Jasona Moorea, o dvije otuđene sestre koje se vraćaju doma kako bi ispraznile svoju spavaću sobu iz djetinjstva prije nego što njihovi roditelji prodaju kuću u kojoj su odrasle.

Kako bi se prisjetile tih dana, odluče pozvati svoje prijatelje iz srednje škole na posljednji tulum, koji se pretvori u katarzu koja je upravo ono što je potrebno tim odraslima. Najvažnije pitanje je tko si bio u srednjoj školi i možeš li se promijeniti? No, neke stvari se nikad ne mijenjaju – Brinda je još uvijek zavidna i bijesna zbog starih svađa i očajnički želi biti pozvana na tulum sestara Ellis, Dave je propalica koja radi u lokalnoj trgovini alkoholnih pića (gdje je radio i u srednjoj školi), a crtanje penisa po zidovima i jedenje kolača od marihuane nikad ne izlazi iz mode. Najluđi tulum se ubrzo nepovratno otima kontroli, a na sestrama je da kuću dovedu u prvobitno stanje prije nego se „starci“ vrate.

Osim Tine i Amy u filmu također glume Maya Rudolph, John Leguizamo, Ike Barinholtz, John Cena, James Brolin i Dianne Wiest.

Odlična komedija SESTRE s najvećim komičarkama današnjice u distribuciji Blitz film i video, u domaća kina stiže 7. siječnja ove godine.

https://youtu.be/G6m6IAnsTpw