NAZI ZOMBIE FILM DOBIO SLUŽBENI PLAKAT!

Ekskluzivno predstavljamo prvi službeni plakat WWII horror spektakla Operacija Overlord, koji u domaća kina stiže sredinom studenog.

 

Ovo je prvi R-rated film producenta J.J. Abramsa, a radnja se odvija uoči Dana D. Skupina vojnika je poslana u nacistički okupiranu Francusku kako bi dovršili zadnju ratnu misiju. Na terenu otkrivaju nacistički laboratorij koji izvodi groteskne i lude pokuse na lokalnim seljanima. Vojni ih trening nije pripremio za ono što će uslijediti – spašavanje svijeta od još veće prijetnje – borba s postrojbom genetski poboljšanih Super vojnika!

 

U glavnim ulogama su: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Pilou Asbæk, John Magaro i Mathilde Ollivier. Redatelj je Julius Avery, a scenaristi Billy Ray i Mark L. Smith.

 

Bilo je glasina da je film dio Cloverfield franšize, međutim te je glasine demantirao i sam J.J.Abrams. Radi se o potpuno svežem novom konceptu kakvog još nismo gledali u kino dvoranama. Ostaje nam još samo pričekati polovinu studenog, kada bi film u distribuciji Blitz filma trebao stići u domaća kina.