OSCAROM® NAGRAĐENI FILMOVI NA CINESTAR TV 1

 Najglamuroznija filmska revija na CineStar TV 1 kanalu će u periodu od 21 do 27. ožujka predstaviti Oscarom® nominirane i nagrađivane filmove koji će vas izvrsno pripremiti za ovogodišnju dodjelu i najveći događaj u filmskoj industriji.

 

Kako se bliži najprestižnija dodjela filmskih nagrada, tako raste i uzbuđenje uoči glamurozne noći u kojoj će svoje zlatne kipiće odnijeti najbolji od najboljih. U noći s nedjelje na ponedjeljak (27. ožujka) održava se 94. po redu dodjela Oscara, a uoči same dodjele, CineStar TV Channels su na svojem najgledanijem kanalu CineStar TV 1 pripremili Oscar® tjedan u sklopu kojeg svaki dan u večernjem terminu možete pogledati jedan od vrhunskih naslova koji su posljednjih godinama bili nominirani ili dobili ovu nagradu ovu prestižnu nagradu.

 

EVO ŠTO SVE NE SMIJETE PROPUSTITI POGLEDATI NA CINESTAR TV 1 U TJEDNU OSCARA®:

 

I, TONYA (JA, TONYA)

PONEDJELJAK, 21. OŽUJKA U 20:45

 

Oscar® tjedan započinjemo s biografskom pričom o američkoj klizačici Tonyji Harding, dobitnici dvije olimpijske medalje, koja je sudjelovala u najvećem sportskom skandalu u povijesti sporta. U ulozi Tonyje gledamo Margot Robbie, nominiranu za nagradu Oscar® za najbolju glavnu glumicu, a Allison Janney može se pohvaliti kao dobitnica Oscara® za najbolju sporednu ulogu.

 

LION (LAV)

UTORAK, 22. OŽUJKA U 20:45

 

Inspirativna biografska drama, nominirana za čak šest nominacija Oscar®, uključujući najbolji film,  redatelja Gartha Davisa temeljena na istinitoj priči i knjizi Sarooa Brierleya , “A Long Way Home”. Petogodišnji dječak iz Indije izgubi se na ulicama Calcutte, tisućama kilometara od svoga doma. Dvadeset i pet godina kasnije kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji koristeći Google Earth. Dev Patel i Nicole Kidman, nominirani za najbolju sporednu ulogu, te Rooney Mara u nevjerojatnoj priči o izgubljenom i nađenom životu.

 

HACKSAW RIDGE (GREBEN SPAŠENIH)

SRIJEDA, 23. OŽUJKA U 20:45

Povijesna drama, dobitnica dva Oscara®, s nominacijama  u četiri kategorije, među kojima za najboljeg redatelja (Mel Gibson) i najboljeg glavnog glumca (Andrew Garfield). U najvažnijoj borbi na Pacifiku 1945. godine, jedan se vojnik istaknuo kao drugačiji jer je bez ispaljenog metka spasio živote mnogih i time dobio Medalju časti.

 

THE FIGHTER (BOKSAČ)

ČETVRTAK, 24. OŽUJKA U 20:45

Apsolutni kralj filmske transformacije, za ovu ulogu Oscarom® nagrađen Christian Bale, koji i inače za svoje filmske uloge redovno prolazi impresivne fizičke transformacije, oduševljava ulogom u ovom filmu. Prati ga Mark Walhberg u ulozi njegovog brata koji će zajedno trenirati za povijesni naslov, ujediniti razlomljene obitelji, iskupiti grijehe iz prošlosti i napokon njihovom gradu vratiti ponos.

 

LA LA LAND

PETAK, 25. OŽUJKA U 20:45

Petak je vrijeme za šesterostrukog dobitnika nagrade Oscar®, pjesmu, ples i nevjerojatne glumce Ryana Goslinga i Emmu Stone u mjuziklu La La Land. Omiljeni filmski par, u priči o dvoje sanjara koji pokušavaju uspjeti u Los Angelesu. Film je dobio rekordnih 14 nominacija a osvojio ih je šest: za najbolju glavnu glumicu (Stone), najbolju originalnu glazbu (Hurwitz), najboljeg redatelja (Chazelle), fotografiju (Sandgren), originalnu pjesmu (“City of Stars”) i scenografiju.

 

SILVER LININGS PLAYBOOK (U DOBRU I U ZLU)

SUBOTA, 26.3. U 20:45

Ova romantična komedija-drama osigurala je Jennifer Lawrence prvog Oscara® za najbolju glumicu, a film je bio nominiran u čak 8 kategorija, uključujući najbolji film, najbolji glavni glumac (Bradley Cooper), najbolja sporedna glumica (Jacki Weaver) i glumac (Robert De Niro).

 

SLUMDOG MILLIONAIRE (MILIJUNAŠ S ULICE)

NEDJELJA, 27.3. U 20:45

Je li to vaš konačan odgovor? Dev Patel je Jamal Malik i mora odgovoriti na još jedno pitanje kako bi pobijedio u najpoznatijem kvizu! Ne propustite veliko finale ciklusa Oscar® filmova i vrhunsku dramu koja je osvojila osam zlatnih kipića.