OSCAROVAC J.K. SIMMONS UVODI NAS U DIMENZIJU DVA SVIJETA KROZ SERIJU DVOJNIK

Nezadovoljan svojim radnim mjestom u Berlinu u UN-u na kojemu radi već 29 godina, Howard Silk (J.K. Simmons) želi promjenu. Nakon što mu je šef jasno rekao da promaknuće nije moguće, Howard dozna da je radno mjesto koje je zatražio dobio njegov kolega, Marcel. Howard daje otkaz kako bi se brinuo o svojoj supruzi Emily koja je u komi nakon što ju je udario automobil. No, njegov život krene nabolje kad se upozna s Primeom, njegovim dvojnikom iz paralelnog svijeta, koji je u potjeri za Baldwin, ubojicom koja ubija ljude s ove strane, i koja traži da Howard krene s njom u misiju.

 

Špijunska drama Dvojnik (Counterpart) nevjerojatan je izlet u paralelni svijet skriven pod našom svakodnevicom, a pita se: “Što da postoji druga verzija tebe?”. Serija Dvojnik provest će vas kroz različita etička i fizikalna pitanja poput temi identiteta, sudbine i krivih odluka. Prije svega će vam predstaviti odličnu i izvanzemaljsku glumu Oscarovca J.K. Simmonsa koji s jedne strane glumi pokornog i tihog djelatnika špijunske agencije UN-a, a u drugom svijetu je on hladan i odlučan špijun koji je vidio itekako akcije u svom životu i najbolji je u svom poslu. Dok se tihi preispituje zašto nije postao glasna verzija sebe, onaj glasni se stalno zapitkuje zašto njegov dvojnik ima tako “mlohavu” personu.

 

PUNO DELIKATNIH DETALJA

 

Osim odlične glumačke postave, ono što vrijedi istaknuti je i predivna fotografija u filmu, kao i odličan soundtrack. Za fotografije je zaslužna Nicole Wilder, poznata po radu u serijama Čovjek u visokom dvorcu, Afera i Nazovi Saula. Ako ste veliki ljubitelje glazbe, svakom epizodom zabavit ćete se dodatno jer je svaka epizoda nazvana po jednoj pjesmi. Ovo možemo zahvaliti Jeffu Russou koji stoji i iza uspješnica Fargo, Legija, Star Trek: Picard, Altered Carbon, Moć i drugih.

 

Dodatno vas mogu zabaviti i razlike između dva svijeta. Radnja je smještena u Berlinu, no posebno zabavno je primjećivati razlike između ova dva svijeta. Recimo, vrlo brzo ćete primijetiti kako paralelni svijet uopće nije čuo za Europsku uniju! Inteligentno napisani scenariji također će vas zabaviti svojim igrama riječima, brzinom i pronicljivošću. Scenarij je povjeren Justinu Marksu, koji je svoj zanat dokazao toliko da su ga zaposlili na mjesto scenarista novog Top Guna.

 

PRVA SEZONA DVOJNIKA NA CINESTAR TV 1 KANALU

 

 

Od 1. lipnja u potpunosti uživajte u ovom remek djelu od serije na CineStar TV 1 kanalu. Prva sezona prikazuje se od 1. – 16. lipnja, od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati. Zabilježite u kalendare, oduševite se i zahvalite nam kasnije. 🙂