Osigurajte najbolja mjesta za najveći proljetni kinohit!

U CineStaru sutra, 5. ožujka, počinje prodaja ulaznica za najveći proljet­ni kinohit Trilogija Različita: Pobunjena koji se počinje prikazivati 19. ožujka. Ovaj futuristički triler ekranizacija je drugog dijela bestseller serijala Veronice Roth, a na velika platna stiže, osim u 2D i 3D, i u IMAX 3D i 4DX formatima. Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti na CineStar blagajna­ma te on line (putem Smrtphone aplikacije i na web stranici www.blitz-cinestar.hr).

Saznajte prvi što se dešava s ljudima koji se ne mogu uklopiti u društvo bu­dućnosti, u napetoj priči koju sjajno najavljuje službeni trailer:

https://youtu.be/KohGG_7BJRo

Radnja filma smještena je u Chicago koji je iscrpljenom ratom i u kojem nedostaje hrane i ostalih resursa pa je za mir i normalno funkcioniranje zajednice najbolje da svaka grupa radi onom u čemu je najbolja: oni iz Nijekanja su nesebični i zbog toga upravljaju gradom, Neustrašivi su za­duženi za obranu, Učeni osiguravaju nove izume i tehnološki napredak, Dobrohotni uzgajaju hranu, a pripadnici Iskrenih od malena se odgajaju da ne skrivaju apsolutno nikakve tajne. Na svoj 16-ti rođendan svatko mora izabrati kojoj frakciji, odnosno skupini pripada. U obitelji Nesebičnih odrasta Beatrice Tris Prior (Shailene Woodley) koja se suočila sa svojim najvećim strahom kad je otkrila da je RAZLIČITA, odnosno da njezina osobnost ne odgovara ni jednoj frakciji. Nakon što sama sebe pokuša pri­siliti da se ipak uklopi u podjelu koja joj je nametnuta, ona postaje POBU­NJENA te ubrzo shvaća da nije jedina. Kao što to uvijek biva, promjene će pokrenuti upravo oni koje društvo smatra najvećim otpadnicima…

Drugi nastavak TRILOGIJE RAZLIČITA režirao je Robert Schwentke, a u njemu glume oscarovka Kate Winslet, Zoë Krawitz, Theo James te Shailenein partner iz  Krive su zvijezde Ansel Elgort.

TRILOGIJA RAZLIČITA: POBUNJENA dolazi u CineStar i odabrana hrvatska kina 19. ožujka.