OTKRIJTE TKO JE POSLJEDNJI LOVAC NA VJEŠTICE!

Moderan svijet krije brojne tajne, ali najstrašnija od svih je ona da vještice i dalje žive među nama. To su opaka nadnaravna bića koja namjeravaju os­loboditi i na svijet pustiti Crnu smrt. Jedini spas koji imamo je POSLJED­NJI LOVAC NA VJEŠTICE!

LAST WITCH HUNTER

Stoljećima, cijele su se vojske lovaca na vještice širom svijeta borile protiv tih strašnih stvorenja, a među njima je bio i Kaulder, hrabar ratnik koji je uspio ubiti svemoćnu Kraljicu vješticu i pritom desetkovati njezine sljedbe­nike. U trenucima prije svoje smrti, Kraljica je proklela Kauldera te ga učini­la besmrtnim, zauvijek ga odvojivši od njegove voljene supruge i kćeri. Da­nas je Kaulder jedini pripadnik svoje vrste, besmrtan lovac koji već stoljeći­ma lovi vještice, istovremeno čeznuvši za odavno izgubljenim voljenima. No Kaulder nije svjestan da je Kraljica vještica ponovno oživjela i žudi osvetiti se svojem ubojici, što će dovesti do epske bitke koja će odlučiti o tome ho­će li ljudska vrsta preživjeti.

CE7A6143.cr2

Nevjerojatno hrabrog i vještog Kauldera glumi neponovljivi Vin Diesel, a u ostalim se glavnim ulogama pojavljuju Elijah Wood, Rose Leslie i dvos­truki oskarovac Michael Caine!

Breck Eisner redatelj je ove akcijske fantastične pustolovine koja u hrvatska kina stiže u listopadu ove godine u distribuciji Blitz film i vide­o distribucije. Niže pogledajte spektakularnu najavu filma!

https://youtu.be/xsuG2JUgs_8