OTPLOVITE U POSLJEDNJU SEZONU POPULARNE PIRATSKE SERIJE CRNA JEDRA!

Spremite se za finalni okršaj na CineStar TV Premiere 1 kanalu!

 

Nakon tri uspješne sezone najbolje gusarske serije izvršnog producenta Michaela Baya, došlo je vrijeme i za četvrtu, ujedno i posljednju sezonu revolucionarne serije Crna jedra. Za one željne toplijih krajeva i odmora, tu su slavni pirati koji će vas zagrijati u ove zimske dane. Krenite u gusarsku avanturu u ovoj posljednjoj sezoni!

 

Crna jedra vratila su se na CineStar TV Premiere kanale, a zloglasni gusari, mačevanje i naoružani brodovi u potrazi za blagom čine pravu gusarsku priču. Upravo takva priča događa se na samom početku 18. stoljeća, kada caruju gusarski zlikovci. Radnja je inspirirana klasičnim romanom Roberta Louisa Stevensona, “Otok s blagom”, a bavi se periodom dvadeset godina prije radnje u romanu. Neki likovi koji se pojavljuju u seriji zaista su zloglasni gusari, neki su plod fikcije, ali zajedno čine opasnu gusarsku družinu. U gusarskom svijetu svi konflikti rješavaju se nasiljem, a pirati imaju jedan zajednički cilj – domoći se velikog blaga na španjolskom brodu.

 

Bilo da ste ljubitelj gusarskih pustolovina ili tek otkrivate njezine moći, prisjetite se njihovih sudbina u pretposljednjoj, trećoj sezoni. Karizmatičan kapetan Flint kojeg je utjelovio Toby Stephens, uz neutaživu želju za osvetom, izaziva strah i trepet sa svojom posadom, dok kapetanov suradnik John Silver, kojeg je utjelovio Luke Arnold, težak piratski život želi zamijeniti bezbrižnim lagodnim uživanjem. Za to vriijeme, Flintova glavna baza Nassau, na bahamskom otoku New Providence, našla se pod prijetnjom britanske Kraljevske mornarice.

 

Blago je san svakog gusara, a tko je zloglasnom kapetanu pomogao da se domogne najvećeg plijena,  preostaje nam saznati u napetoj posljednjoj sezoni. Moćni kapetan ne oprašta, za njega rat tek počinje. Prema tome, kriteriji su postavljeni na visokoj ljestvici, te od ove gusarske uspješnice ne očekujemo ništa manje nego epski kraj kakav ona i zaslužuje.

 

Otplovite na posljednje putovanje slavnih pirata dugoočekivane posljednje sezone serije Crna jedra i još jednom doživite maestralno prikazano zlatno doba piratstva. Jeste li spremni za finalni okršaj u kojem će civilizacije pasti a legenda ustati? Ukoliko jeste, posljednju sezonu serije možete pratiti do 26. prosinca na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu.

 

Detaljan raspored emitiranja omiljenih serija i filmova možete pogledati na web stranici CineStar TV Channels na linku RASPORED