OTVORENA PRETPRODAJA ULAZNICA ZA KINGSMAN: ZLATNI KRUG

Nakon velikog uspjeha filma Kingsman: Tajna služba iz 2015. godine koji je zaradio preko 400 milijuna dolara stiže novi nastavak koji nosi naziv Kingsman: Zlatni krug, i dovodi nam opet Eggsyja (Taron Egerton) i Harryja (Colin Firth), koji se udružuju s američkom organizacijom kako bi uhvatili megalomanskog, zaluđenog zlikovca koji želi osvojiti svijet. Uz Tarona i Colina u originalnoj postavi vraćaju se Mark Strong i Sophie Cookson, a pridružit će im se još i Julianne Moore, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones i Elton John.

 

Publika diljem svijeta oduševila se kombinacijom tradicionalnog špijunskog trilera i sjajnih, modernih, mudrih preokreta. Odvažni likovi i humor u prošlom nastavku potaknuli su uspjeh prvog filma Kingsman: Tajna služba, baš kao i njegove akcijske scene. Vaughn i redatelj druge ekipe, Brad Allan, izradili su niz kinetičkih, propulzivnih i uzbudljivih scena. Vaughn priznaje da je izazov u filmu Zlatni krug bio snimiti nove i drugačije akcijske scene. “Tako imamo dvije ili tri sekvence gdje me priča dovela do nekih ludih scena, no sve što činim je s razlogom.”

 

U filmu Kingsman: Zlatni krug neće se štedjeti na toj patentiranoj Kingsman ludosti – od uvodne automobilske potjere u kojoj se Eggsy bori za život u Kingsman taksiju koji juri kroz London, do  napada na Poppyland i svađe u baru koja namjerno podsjeća na tučnjavu u prvom filmu. „Tučnjave su još luđe“, kaže Egerton.

 

KINGSMAN: ZLATNI KRUG, u distribuciji Blitza u kina stiže 21. rujna i to u najboljim formatima IMAX i 4DX, a ulaznice za film možete kupit već danas na blagajnama kina ili online.