OTVORENA PRETPRODAJA ZA NAJPRIVLAČNIJI FILM GODINE!

KUPITE SVOJE ULAZNICE VEĆ DANAS I PRVI DOŽIVITE NEŠTO NIJANSU MRAČNIJE I KUPITE SVOJE ULAZNICE VEĆ DANAS I PRVI DOŽIVITE NEŠTO NIJANSU MRAČNIJE

 

PEDESET NIJANSI MRAČNIJI je napeto iščekivan nastavak svjetskog fenomena Pedest nijansi sive, nastalog prema bestseleru E.L. James. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti. Prvi film, zaradio je preko $560 milijuna dolara, a novo poglavlje stiže na Valentinovo 2017. godine i poziva vas da uskočite u nešto nijansu mračnije.

 

Tome u prilog ide i otvorena ekskluzivna pretprodaja ulaznica čak 2 mjeseca prije nego što će se film pojaviti na velikim platnima! Ovim događajem Hrvatska nastavlja tradiciju ranog otvaranja pretprodaje karata za ovaj hit-film, kao i prošle godine, i tako se pridružuje cijelom nizu zemalja koje su se odlučile najvećim fanovima omogućiti da budu sigurni kako će prvi pogledati film. O kakvom se blockbusteru radi dovoljno govori i brojka od oko 70.000 gledatelja koji su pogledali prvi nastavak u Hrvatskoj u pretpremijernom i prvom vikendu prikazivanja, da bi se na kraju ta brojka popela na vrtoglavih 151.345 gledatelja.
Pedeset nijansi mračniji je već sada veliki online fenomen. Prvi trailer drugog nastavka filma pogledalo je čak 114 milijuna ljudi diljem svijeta u samo 24 sata od njegova lansiranja. Iščekivani nastavak postao je najinteresantniji film i na društvenim mrežama, uz procjenu da o njemu postoji više od 175.000 razgovora. S obzirom na entuzijazam koji ovaj nastavak izaziva, možemo slobodno očekivati da će pokoriti kino blagajne i biti jedan od najgledanijih filmova 2017. godine.

 

 

Jamie Dornan i Dakota Johnson ponavljaju svoje uloge kao Christian Grey i Anastasia Steele u filmu Pedest nijansi mračniji, a u novom nastavku ćemo ponovno gledati dobitnicu nagrade Oscar® Marciu Gay Harden, Jennifer Ehle, Lukea Grimesona, Ritu Oru, Victora Rasuka, Eloise Mumford i Maxa Martinia, kojim će se po prvi put pridružiti dobitnica nagrade Oscar® Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote i Eric Johnson.
Redatelj je James Foley (Fear, House of Cards), a producenti su Michael De Luca, Dana Brunetti i Marcus Viscidi, zajedno s E.L. James, spisateljicom blockbuster serijala. Scenarij potpisuje Niall Leonard.

 
Film Pedeset nijansi mračniji, u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže pretpremijerno već 8. veljače.