Ove godine doživite stvarni susret koji je nadahnuo mit zvan Moby Dick

Oscarom nagrađeni redatelj Ron Howard donosi nevjerojatnu priču teme­ljenu po istinitom događaju, koja prikazuje posadu broda suočenu sa naj­strašnijim stvorenjem koje su ikada vidjeli.

Tijekom zime 1820. godine kitolovca Essex iz Nove Engleske napada neš­to u što nitko ne može vjerovati: kit veličine i upornosti mamuta, s goto­vo ljudskim osjećajem za osvetu. Ova pomorska katastrofa iz stvarnog života poslužila bi kao inspiracija za roman Moby Dick Hermana Melvillea. No, to je tek pola priče. Avanturistička drama U srcu mora otkriva zastra­šujuće posljedice toga susreta zbog kojega su preživjeli članovi natjerani do krajnjih napora ne bi li učinili nezamislivo kako bi preživjeli. Strašne oluje, izgladnjenost, panika i očaj navode ljude da preispituju svoja naj­dublja uvjerenja, od vrijednosti vlastitih života do toga koliko je njihovo zanimanje zapravo smrtonosno.

Sjajnu glavnu ulogu dobio je slavni Chris Hemsworth, dok su u ostalim ulogama Cillian Murphy i Brendan Gleeson. Za scenarij filma, nastalog prema istoimenom romanu autora Nathaniela Philbricka, zaslužan je Charles Leavitt koji stoji iza scenarija iznimnih filmova K-PAX i Blo­od Diamond.

Niže donosimo novi službeni trailer! U SRCU MORA u kina nam stiže 3. prosinca ove godine u distribuciji Blitz film i video.

https://youtu.be/otU1LZ14N74