OVE KRITIČKI HVALJENE SERIJE NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA NE SMIJETE PROPUSTITI!

CineStar TV Premiere 1 i 2 kanali ove zime pripremili su tri kritički hvaljene serije odličnih glumačkih postava. Ne propustite Tima Rotha, J.K. Simmonsa ili pak Christophera Ecclestonea u dramatičnim kriminalističkim uspješnicama: Dvojnik, Fortitude i Metalna zvijezda.

 

Zimska matematika sasvim je jasna – ulaskom u minus raste želja za ostankom u kući. CineStar TV Premiere 1 i 2 kanali izračunali su formulu za savršenu zimu koja će pogodovati svim ljenjivcima i zimogroznim osobama, a ona glasi: obilje kritički hvaljenih serija na CineStar TV Premiere kanalima. Saznajte koje serije vas čekaju ovu zimu i zabilježite datume jer ih ne želite propustiti!

 

J.K. Simmons vraća se u drugoj sezoni ‘Dvojnika’

 

Dvojnik (Counterpart) osvojio je srca kritike i publike već prvom epizodom, te se našao među probranim serijama koje su na Rotten Tomatoesu dobile čistih 100%. Serija nam predstavlja svakodnevicu smještenu u Berlin, no ubrzo saznajemo kako ispod grada postoji tajnoviti ulaz u paralelnu stvarnost, u kojemu svatko od nas ima svoje dvojnike. Svijet je to sličan našem, no oblikovan drugačijim odlukama. Zamislite da danas odlučite ostati u krevetu, no vaš dvojnik odluči otići na posao. Koliko će se vaše stvarnosti promijeniti i utjecati na okolinu oko vas?

 

 

Glavnu ulogu nosi J.K. Simmons koji je imponzantnom glumom savršeno utjelovio sebe i svojeg dvojnika. Genijalnost njegove izvedbe vidljiva je i u praćenju same serije – točno znate kada ste u paralelnom Berlinu i kada se vratite u originalni Berlin. Ako vas sama radnja ne zainteresira, Simmons bude.

 

Prvu sezonu možete ponovno pogledati od 9. do 13. prosinca u večernjem terminu na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Druga sezona Dvojnika prikazuje se premijerno na CineStar TV Premiere 1 kanalu od 16. prosinca, od ponedjeljka do četvrtka u 21:00 sat.

 

Obožavate misterije i pogađati ubojice? Fortitude je vaša nova omiljena serija

 

Ljubitelji predivne fotografije i prirode u serijama sigurno će napasti oči na seriji Fortitude. Radnja se odvija u izmišljenom gradiću istog imena, no kompletna serija snimana je na zadivljujućem Islandu, u šarmantnom gradiću Reydarfjordur koji je udaljen 50-minutnim letom i 45-minutnom vožnjom automobilom od glavnog grada Reykjavika. Dosta daleko, zar ne?

 

Fortitude se diči svojom statistikom – smatra se najmirnijim gradom na svijetu, bez ikakvog kriminala, a kamo li ubojstva. No, istaknuti član zajednice uskoro je pronađen mrtav u svojemu domu, izvađene utrobe. Zadatak gradskog šerifa je po prvi put u životu otkriti tko je ubojica u mirnoj zajednici.

 

 

Ova serija zaradila je pohvale kritike zbog probrane glumačke postave (Christoper Ecclestone, Stanley Tucci, Dennis Quaid, Michael Gambon, Robert Sheehan…), odličnog ritma i zastrašujuće prirode koja je dodatan mističan element. Dobro ispričani misterij upotpunjen je scenarijem koji od prve rečenice svim gledateljima daje do znanja da su svi krivi dok im se ne dokaže suprotno.

 

Sve tri sezone Fortitudea gledatelji će moći pratiti od 6. siječnja na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Tim Roth vratio se na male ekrane

 

Mimo Tarantinovih filmova, kada ste zadnji put vidjeli Tima Rotha? Na televiziji ste ga mogli gledati u seriji ‘Laži me’, nakon koje je izjavio da više ne želi imati uloge u televizijskim serijama. No Metalna zvijezda serija je čiji ga je scenarij nagovorio na kršenje vlastite riječi.

 

Metalna zvijezda uzbudljiva je drama koja se bavi britanskim detektivom i liječenim alkoholičarem koji se odluči sa svojom obitelji preseliti u Kanadu, u idilično mjesto Little Big Bear. Tamo postaje novi ravnatelj policije i tu počinje borba protiv vala organiziranog kriminala. Osim što se bori s novim nevoljama, uskoro ga sustiže i mračna prošlost koja ga povlači natrag na dno.

 

 

Osim Rotha, u seriji se pojavljuje i Christina Hendricks koja odlično odrađuje ulogu negativke i glavne provokatorice. Sama serija ima jedan od najboljih soundtrackova u posljednjih nekoliko godina, a scene su snimljene kinematografski, što odaje dojam noir trilera.

 

Prvu sezonu Metalne zvijezde možete ponoviti od 30. prosinca na CineStar TV Premiere 2 kanalu. Druga sezona premijerno će se prikazati u veljači 2020. godine na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Potpuni raspored prikazivanja na CineStar TV Channels kanalima možete vidjeti na poveznici: https://cinestartvchannels.hr/raspored/