OVO JE NAJORIGINALNIJA NAJAVA FILMA IKAD!

Tom Cruise i James Corden izvode najbolje scene iz Tomove karijere!

 

Mega uspješni Tom Cruise je gostovao u zabavnoj emisiji “The Late Late Show With James Corden”. Zajedno s Cordenom, Cruise je odglumio cijelu svoju filmsku karijeru brzinom svjetlosti, uključujući scene iz filmova Posljednji samuraj, Nebo boje vanilije, Kišni čovjek i scene iz svih pet filmova Nemoguća misija.

Par je počeo s filmom Top Gun iz 1986. godine, u jednakim zelenim jaknama i avijatorskim sunčanim naočalama. Kroz filmove, Cruise i Corden su mijenjali odjeću, perike i rekvizite. Tijekom kultne scene „show me the money“ iz Jerryja Maguirea, u pomoć Cordenu se ubacio i sam Cuba Gooding Jr.

 

„Ako ćeš to raditi, dopusti meni da napravim kako spada“ rekao je Gooding Jr., prije nego je odigrao scenu. Prošlo je gotovo 20 godina od Jerryja Maguirea koji se premijerno prikazao 6. prosinca 1996. godine.

Nakon toga, par je izveo genijalnu parodiju na Intervju s vampirom (s perikama i umjetnim zubalima),  scene iz filmova Malo dobrih ljudi i Jack Reacher. U emisiji je Cruise stigao predstaviti i svoj najnoviji film ‘Jack Reacher: Nema povratka’. Nastavak ovog velikog kino hita, u distribuciji Blitza, stiže nam DANAS pretpremijerno u sva kina.

Par je završio scenama iz filmova Na rubu budućnosti i plesnom scenom iz filma Riskantan posao. Pogledajte ovaj urnebesan video na linku ispod!