PEAKY BLINDERS VRAĆAJU SE NA CINESTAR TV PREMIERE 1 KANAL

Nikada se nismo više radovali svadbenim zvonima kada smo čuli da se Tommy Shelby ženi, zar ne? Upravo je dugo očekivano vjenčanje početak treće sezone Peaky Blindersa koja će se premijerno prikazivati na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedjeljka do četvrtka u 21:00 sat od 9. do 17. rujna.

 

Nova sezona donosi nam šest epizoda, a smještena je dvije godine nakon druge sezone. Obitelj Shelby odlučila je proširiti svoj lokalni utjecaj van Birminghama, a uz internacionalne tendencije dolaze nove opasnosti, novi protivnici, puno sumnje, nedoumica i nesigurnosti. Iako je Tommy obećao Grace kako izlazi iz kriminalnog miljea kako bi brinuo o svojoj obitelji, čini se da će se njegovo obećanje ubrzo izjaloviti.

 

Rat sa Changretta obitelji

 

Novi igrači s kojima se Shelbyji suočavaju je talijanska obitelj Changretta. Usprkos tome što su Peaky Blindersi doista postojali, Changretta obitelj je ovoga puta izmišljena, ali inspirirana stvarnom njujorško-talijanskom mafijom. Stephen Knight, tvorac Peaky Blindersa, izjavio je:

 

U stvarnosti, britanski gangsteri, a pogotovo birminghamski gangsteri, imali su jake poveznice sa gangsterima u Chicagu. Poveznice su nevjerojatne – primjerice, pravi Billy Kimber (na čelu Birmingham Boysa) otišao je u Chicago bježeći od britanskih prilika. Upravo on je postao tjelohranitelj Charlie Chaplina i čak se pojavio u jednom njegovom filmu“.

 

Uz Talijane, još jedna opasnost dolazi i od strane ruske obitelji Romanov-Petrovna koja će se pokazati dvostrukim igračem.

 

Drž’ se, Arthur!

 

Treća sezona snažno se fokusirala na Arthura koji je pronašao smiraj u Lindi i Bogu. Ili se barem tako čini. Arthurova kompulzivnost i nasilna priroda često će se u ovoj sezoni sukobiti sa načelima koja nastoje nametnuti, te će često dominirati njegovim odlukama. Arthurov lik postat će nam nova dilema: sažalijevati ga ili osuđivati? Treća sezona donosi ukupno 18 likova uz standardnu glavnu postavu, a ponovno ćemo vidjeti i Toma Hardyja u ulozi Alfieja Solomonsa, proračunatog i dinamičnog lika kojemu je omiljena razonoda živcirati Tommyja i Arthura.

 

Treća sezona Peaky Blindersa počinje s prikazivanjem 9. rujna u 21:00 sat na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Više o seriji saznajte na CineStar TV Channels stranici.