PEDESET NIJANSI SIVE OBARA SVE REKORDE I PRIJE DOLASKA U KINA

I HRVATICE POTPUNO IZGUBILE KONTROLU

VIŠE OD 20 000 ULAZNICA PLANULO U PRETPREMIJERNOJ PRODAJI

Senzacionalnih 2, 75 milijuna ulaznica za film PEDESET NIJANSI SIVE prodano je do danas u pretprodaji u 39 zemalja! Svoj doprinos ovoj nevjerojatnoj brojci dala je i Hrvatska u kojoj je samo u CineStaru malo više od tjedan dana prije početka prikazivanja prodano preko 20 000 komada. Niti jedan drugi film nije se do sada uspio približiti ovom re­zultatu, kako na domaćem terenu tako i u inozemstvu, pa se PEDESET NI­JANSI SIVE već sada može pohvaliti da nastavlja zvjezdani put istoimenog književnog predloška E.L. James prevedenog na 52 jezika i s preko 100 mi­lijuna prodanih primjeraka.

Prema svim pokazateljima brojke će do 11. veljače, kada počinju prve pretpremijerne projekcije, biti višestruko veće, a na pojedinim tržišti­ma moguće je da će preći i čarobnu granicu od milijun prodanih ulaznica u pretprodaji. Jer ako netko to može, može PEDESET NIJANSI SIVE.

http://youtu.be/GPB3SxH1z00

Cijela priča vrti se oko lijepog, šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greyja (Jamie Dornan). On je savršen muškarac prema mjerili­ma svake žene pa tako i mlade Anstasie Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mračnu stranu.

Film PEDESET NIJANSI SIVE režirala je Sam Taylor– Johnson , a  u hrvatska kina dolazi na Valentinovo u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Ulaznice u pretprodaji moguće je nabaviti na:

http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/pedeset-nijansi-sive/3138