PLAĆENICI OKUPIRALI CANNES

expendables6

Dok se brojne poznate kao i one malo manje znane dame već tjednima pri­premaju kako bi svojom savršenom pojavom zasjenile sve na crvenom tepi­hu Cannesa, pažnju apsolutno svih fotoaparata i kamera ipak je jučer privu­kla skupina na prvi pogled neuglednih muškarca. Dečki koji se sigurno nisu posebno uređivali za ovaj izlazak pripadnici su male, ali možda i najsnažnije hollywoodske skupine, PLAĆENICI 3, koja je ovogodišnji filmski festival iskoristila za promociju svog dugoočkivanog uratka koji je okupio najbolje akcijske glumce današnjice.

Naime, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Harrison Ford, Mel Gibson, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Dolph Lundgren, Kel­lan Lutz i Jason Statham, između ostalih, ostavljali su bez daha sve koji su se jučer našli na ulicama Cannesa dok su se na konferenciju za novinare vozili u (i na) tenkovima!

Poznati po neviđenom showu,  PLAĆENICI su se u Cannesu pojavili pono­vo u velikom stilu, a jedina dama kojoj je pripala čast da im radi društvo bila je Ronda Rousey koja u filmu ima manju sporednu ulogu.

PLAĆENICI 3 dolaze u hrvatska kina ovoga ljeta u distribuciji Blitz film i video distribucije, a sudeći prema viđenom, očekuje nas nevjeroja­tna eksplozija akcije, zabave i, naravno, vrhunskih glumačkih ostvarenja okupljenih po prvi puta u jednom filmu.