Počinje nova sezona Spektakla u CineStaru!

Nova sezona Spektakla traje od 22. rujna 2015. do 27. lipnja 2016.

 

Već od idućega tjedna u CineStar kinima gledajte svjetske spektakle u naju­dobnijim sjedalima u gradu te doživite trenutke za pamćenje! Za ove vrhun­ske umjetničke izvedbe ne morate ići čak u London i Royal Opera House, jer na velika platna CineStar kina londonske opere i baleti stižu k vama, dono­seći obilje vrhunske glazbe i plesa, romantičnih arija, strastvenih koreografi­ja te blještave i gotovo električne energije.

S početkom nove sezone Spektakla, posjetitelji mogu pratiti prijenose uživo s pozornice Covent Gardena u kinodvoranama u više od 60 zemalja. Prošlo­godišnja sezona postavila je mnoge rekorde gledanosti pa je tako balet Christophera Wheeldona Alisa u zemlji čudesa zabilježio prodaju vi­še od 128 000 kinoulaznica, a Labuđe jezero, na dan prikazivanja u kinima, bio je najgledaniji naslov u Velikoj Britaniji.

U svaki prijenos uživo uvodi nas netko od sjajnih izvođača Royal Opere, a gledatelji imaju priliku vidjeti i ekskluzivne intervjue te scene snimljene iza kulisa pozornice, kao i putem Tweetera komentirati svoje doživljaje.

Ambiciozna sezona londonske Royal Opera House započinje 22. rujna u 20:15h prijenosom baleta Romeo i Julija, romantične i tužne priče koja je postala klasik dvadesetog stoljeća. U sklopu programa gledatelji će moći vidjeti i potpuno nove produkcije opera Boris Godunov (Musorgsky), Lucia di Lammermoor (Donizetti), Cavalleria Rusticana (Mascagni) i Pagli­acci (Leoncavallo) u kojima ćete zasigurno uživati.

Osim sjajnih opera, Spektakli ekskluzivno donose i brojne nevjerojatne ba­letne izvedbe. The Royal Ballet predstavlja svjetske premijere dva posve nova baleta – Franskenstein (Liam Scarlett) te Carmen (Carlos Acosta), koji će biti izveden kao dio produkcije četiri kraća baleta.

CineStar kina u sklopu Spektakla donose još jedno veliko iznenađenje za sve ljubitelje dobre glazbe – rock koncert Erica Claptona iz The Royal Albert Halla te koncert grupe The Who iz Hyde Parka .

Nevjerojatni glazbeni i plesni spektakli uz CineStar kina dostupni su svima, uz doživljaj koji je toliko stvaran da imate osjećaj kao da ste na pozornici s glavnim junacima.

Ove vrhunske izvedbe još su pristupačnije prilikom kupnje paketa ulaznica ili prilikom plaćanja CineStar Senior karticom, stoga iskoristite i ove sjajne pogodnosti.