POČINJE PRETPRODAJA ULAZNICA ZA FILM INTERSTELLAR

Interstellar

U četvrtak, 16. listopada, u CineStaru započinje pretprodaja kinoulaznica za novi film Christophera Nolana  INTERSTELLAR koji kreće s prikazivanjem 6. studenog u IMAX, 4K i 4DX formatima te, naravno, klasičnom 2D. Svi koji žele prvi pogledati jedan od najočekivanijih filmova godine svoje ulaznice mogu kupiti od danas samo u CineStaru i to na blagajnama kina te online (putem smartphone aplikacije i na web stranici www.blitz-cinestar.hr). Važno je napomenuti da su u pretprodaji ulaznice za sva četiri formata.

INTERSTELLAR slovi za najtajanstveniji blockbuster godine, a za one ma­nje upućene (ako takvih uopće ima) valja reći kako se radi o priči u čijem je središtu bivši pilot Cooper (Matthew McConaughey) koji živi u vrijeme kada su ljudskoj vrsti dani na Zemlji odbrojeni. Tražeći novo mjesto za život
naše vrste on kreće preko granica Sunčevog sustava u neotkrivene svjetove zajedno s astronautkinjom Brand (Anne Hathaway). No, potraga za novim domom čovječanstva osim riskantnog putovanja uključuje i utrku s vreme­nom kao i neizvjestan povratak koji otvara pitanje što će zateći na Zemlji ako se na nju uopće i uspiju vratiti.

http://youtu.be/LY19rHKAaAg