POGLEDAJTE JEZIVI TRAILER I PLAKAT ZA PSIHOLOŠKI HOROR – PRVO PRETKAZANJE

 

Pripremite se za putovanje u ponor, jer vam 20th Century Studios predstavlja jezivi trailer i plakat za nadolazeći psihološki horor “Prvo pretkazanje“, prequel horora Pretkazanje iz 1976. godine, koji u kina dolazi u travnju 2024., u distribuciji Blitz filma.

 

“Prvo pretkazanje” prati uznemirujuću priču mlade Amerikanke poslane u Rim kako bi posvetila svoj život Crkvi. No, ono što je dočeka je neobjašnjivo zlo koje dovodi u pitanje njezinu vjeru i otkriva zavjeru koja želi izazvati ponovno rođenje utjelovljenog zla. U glavnim ulogama su: Nell Tiger Free (“Servant”), Tawfeek Barhom (“Mary Magdalene”), Sonia Braga (“Kiss of the Spider Woman”), Ralph Ineson (“The Northman”) i Bill Nighy (“Living”).

 

Režiju filma potpisuje Arkasha Stevenson, a temelji se na likovima koje je stvorio David Seltzer (“The Omen”), uz zanimljivu priču Bena Jacobyja (“Bleed”) i scenarij Tima Smitha, Arkashe Stevenson te Keitha Thomasa (“Firestarter”). Producenti su David S. Goyer (“Hellraiser”) i Keith Levine (“The Night House”), a izvršni producenti Tim Smith, Whitney Brown (“Rosaline”) i Gracie Wheelan.