POGLEDAJTE KAKO SU NASTALI ZADIVLJUJUĆI KOSTIMI ZA FILM ROCKETMAN

Elton John – jedan od najuspješnijih pop rock pjevača u Velikoj Britaniji, koji je u svojoj karijeri prodao više od 250 milijuna albuma, čije su pjesme zauzimale prva mjesta na svjetskim ljestvicama, nije poznat samo po svojoj glazbi već i zbog ekstravagantnih i jedinstvenih kostima. Velike naočale, šljokičaste cipele, perje, krzno, veliki šeširi, sve to je dio njegovog outfita.

 

U nastavku donosimo video iz filma ROCKETMAN, u kojem glavni glumac Taron Egerton govori kako se osjećao u Eltonovim kostimima, koliko je materijala bilo potrebno za njihovu izradu, te kako Elton postaje ikona.

 

ROCKETMAN je epska glazbena fantazija o Eltonu Johnu. Film prati fantastičnu transformaciju stidljivog pijanista Reginalda Dwighta u svjetsku superzvijezdu Eltona Johna. Eltona u filmu glumi Taron Egerton koji izvodi njegove najpoznatije pjesme. Jamie Bell glumi Eltonovog dugogodišnjeg tekstopisca Berniea Taupina, Richard Madden je u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Johna Reida i Bryce Dallas Howard je Eltonova majka Sheila Farebrother.

 

ROCKETMAN, u distribuciji Blitza, u kina stiže pretpremijerno 24. svibnja.