POGLEDAJTE PRVI DRUGO STANJE BRIDGET JONES!

Već danas možete kupiti svoju ulaznicu za DRUGO STANJE BRIDGET JONES na blagajnama CineStar kina, putem aplikacije ili on-line na www.blitz-cinestar.hr. Za one koji ne znaju, ako takvih uopće i ima, cijela priča vrti se oko ljubavnih problema najpoznatije single cure na svijetu. Gotovo smo zaboravili koliko nam je značilo njezino opsesivno mjerenje tjelesne težine i brojanje kalorija, cigareta i alkohola, strastveno analiziranje ljubavnih jada uz hrpetine priručnika za samopomoć.

Dobitnici nagrade Oscar Renée Zellweger i Colin Firth ponavljaju svoje uloge u novom poglavlju velikog svjetskog hita nastalog prema bestseleru Helen Fielding. U novom filmu se naša junakinja pronalazi u neočekivanom stanju. Nakon prekida s Darcyjem, Bridgetin “sretni do kraja života” plan nije baš krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, odlučuje se fokusirati na svoj posao producentice lokalnih vijesti, okružena starim prijateljima. Konačno, Bridget (misli) da drži sve pod kontrolom.

Što sve može krenuti naopako i tko je otac Bridgetinog djeteta možete otkriti prvi na pretpremijernim CineLady projekcijama 14. rujna u 20 sati. Za sve posjetiteljice je CineStar pripremio na dar proizvod Nivea i magazin Story! Za distribuciju filma brine Blitz film i video, a svoje ulaznice možete kupiti pritiskom na link