POGLEDAJTE PRVI KAKO ĆE IZGLEDATI NOVE NINDŽA KORNJAČE

POGLEDAJTE PRVI KAKO ĆE IZGLEDATI NOVE NINDŽA KORNJAČE

teenage mutant ninja turtles

Svaki grad treba heroja, pa tako i New York. Posebno nakon što njime zavlada Zlo koje se uvuklo u sve slojeve društva. Budućnost Velike jabuke ne čini se svijetla, no kada četiri neobična brata koja žive u kanalizaciji Manhattana otkriju svoj sudbonosni poziv te postanu NINDŽA KORNJAČE stvari će krenuti na bolje. Mladi mutanti udružiti će svoje snage s novinarkom April O’Neil (Megan Fox) i njezinim kamermanom prepunim mudrih savjeta Vernom Fenwickom (Will Arnett) kako bi svi zajedno spasili voljeni grad i pokvarili Shredderov (William Fichtner) vražji plan. 

Film NINDŽA KORNJAČE producenta MICHAELA BAYA (Transformers franšiza) i režisera  JONATHANA LIEBESMANA (Bijes Titana) dobropoz­nate junake, majstore borilačkih vještina, uvode u 21. stoljeće s još više akcije, zabave i smijeha, ali i uz puno novih iznenađenja u kojim će uživati stari fanovi jednako kao i mlađe generacije. 

Da je riječ o adrenalinskoj filmčini koju jedva čekamo pogledati potvrđuju i 4 uvodna filmića koja ekskluzivno predstavljamo.

Donatello:

http://youtu.be/n2LwuGvc68Q

Leonardo:

http://youtu.be/87T3rWWGs6Y

Michelangelo:

http://youtu.be/VKkowGrkp-s

Raphael:

http://youtu.be/3b2pFo0axv0