POGLEDAJTE PRVI TRANSPORTER NASLJEDSTVO!

U CineStaru Arena IMAX je počela pretprodaja za najnabrijaniji film sezone Transporter – Nasljedstvo, koji se počinje prikazivati od 3. rujna ekskluzivno u IMAX-u.

Serijal Transporter poznat je po akciji, ludim potjerama i jurnjavama i po nekim od najslavnijih filmskih trenutaka u žanru akcijskog filma.

Ovaj seksi triler pun akcije i brzine te ludih obrata novi je nastavak uspješnog serijala, koji nudi pregršt super brze akcije i sasvim novu razinu eksplozivnosti.

Pogledajte djelić spektaku­larne akcije u jurećim automobilima koja vas uskoro očekuje na našem najvećem filmskom platnu:

https://youtu.be/xQM2vRn4dCw

U krugovima kriminalnog podzemlja Francuske rivijere poznat kao najbolji vozač čije usluge novac može kupiti, Frank Martin (Ed Skrein) jamči dostavu svakog paketa uz odgovarajuću cijenu. Ima tri pravila: nema imena, nema pitanja i nema dodatnih pregovora. Ipak, njegov kodeks past će u vodu kad ga prekrasna i fatalna Anna (Loan Chabanol) nagovori da bude vozač vozila koje će sudjelovati u genijalno smišljenoj pljački banke. Jureći ulicama Monaka u Audiju, Frank će se nesvjesno uplesti u plan uništenja Yurija (Yuri Kolokolnikov), ruskog trgovca ljudima koji je prije 15 godina prisilio Annu na prostituciju. 

U glavnim ulogama su Ed Skrein (Game of Thrones), Ray Stevenson (Thor, Divergent) i Loan Chabanol (Fading Gigilo). Ostatak postave čine Gabriella Wright, Tatiana Pajkovic. Wenxia Yu, Noémie Lenoir i Yuri Kolokolnikov.

Producenti su Luc Besson (Lucy) i Mark Gao, dok je redateljica Camille Delamarre.

Svi oni željni divlje voženje u nabrijanim automobilima i akcije koja će ih držati na rubu sjedala svoje ulaznice mogu kupiti od danas samo u CineStaru Arena IMAX na blagajna­ma, putema cinemata te online – putem CineStar aplikacije i na web stranici www.blitz-cinestar.hr).