POGLEDAJTE ZAŠTO U TRAILERU DUGO OČEKIVANOG PREQUELA MJESTO TIŠINE: DAN PRVI

 

Predstavljamo zastrašujući trailer i plakat filma “Mjesto tišine: Dan prvi” studija Paramount u distribuciji Blitz filma. Horor-triler redatelja Michaela Sarnoskog u kojem glavnu ulogu nosi oskarovka Lupitu Nyong’o stiže u kina 27.lipnja. ove godine.

 

Mjesto tišine Johna Krasinskog je 2018. postao instant hit među fanovima post-apokaliptičnih priča i horor filmova. 2021. godine uslijedio je nastavak koji je pratio obitelj Abbott iz prvog dijela.
Drugi film je dao mali uvid u ono što se događalo prije nego su svijetom zavladala bića koja hvataju ljude na svaki pa i najmanji šum, a ove godine izlazi proširena priča o tome kako je sve započelo.
Priča nas tako vodi na prvi dan pa u traileru jasno vidimo dolazak tajanstvenih bića koja su promijenila svijet. Radnja prati ženu koja se suočava s invazijom bića koja svoje žrtve u New Yorku love putem zvuka.

 

Za scenarij su zaslužni Michael Sarnoski, te John Krasinski i Bryan Woods, dvojac zaslužan za “Mjesto tišine”.
Glumačku ekipu uz Lupitu Nyong’o čine i Joseph Quinn, Alex Wolff i Denis O’Hare s tim da Djimon Hounsou ponavlja svoju ulogu iz Mjesta tišine 2.

 

Pogledajte trailer, pomno slušajte i pažljivo se krećite, , ako vas ne mogu čuti, ne mogu vas loviti…

 

„Mjesto tišine: Dan prvistudija Paramount u distribuciji Blitz filma u kina stiže 27.lipnja.