POINT BREAK

Napeti akcijski film POINT BREAK inspiriran je istoimenim hitom iz 1991. godine u kojemu glume Patrick Swayze i Keanu Reeves.

U glavnim su se ulogama ovoga puta našli Teresa Palmer (Topla tijela, Ja sam broj četiri), Luke Bracey (November Man, G.I. Joe: Osveta) i Édgar Ramírez (Izbavi nas od zla, Bourneov ultimatum) kao članovi izuzetno vje­štog tima vrhunskih sportaša koji izvode sofisticirane pljačke kako bi oslo­bodili golemi novac koji se skriva unutar institucija financijskog tržišta. Želeći ih razotkriti i privesti pravdi, mladi FBI agent prihvaća tajni zadatak u sklopu kojega im se priključuje i riskira svoj život kako bi došao do dokaza da su upravo oni briljantni umovi koji se kriju iza niza vrhunski izvedenih krađa.

Priča koja podsjeća na modernu verziju Robina Hooda poprimila je potpuno novi izgled jer je ovaj izvanredni filmski uradak sniman na četiri kontinenta — u Sjevernoj i Južnoj Americi te u Europi i Aziji, a nam velika nam platna donosi nevjerojatne pothvate najboljih svjetskih sportaša ekstremnih spor­tova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikad snimljenih. Ekstremni sportovi koji su predstavljeni uključuju snowboarding, slobodno penjanje, wingsuit letenje, high-speed motocross i surfanje na 20 metara visokim va­lovima.

POINT BREAK u hrvatska kina stiže ovoga prosinca, a kako će izgledati ovaj vizualno spektakularan film pogledajte na traileru koji vam donosimo.