POSLJEDNJE POGLAVLJE GLOBALNE SENZACIJE POSLIJE SVEGA: ZAUVIJEK SRETNI STIŽE NA VELIKA PLATNA

Ljeto je na izmaku, ali sezona sjajnih filmova tek nam dolazi. Najiščekivanije posljednje poglavlje svjetske senzacije “Poslije svega: Zauvijek sretni” u distribuciji Blitza, stiže pretpremijerno u kina 24. kolovoza. Sve ljubitelje romantičnih drama očekuje prava eksplozija emocija dvoje najpoznatijih ljubavnika – Hardina i Tesse – na velikim platnima kina širom Hrvatske. Film “Poslije svega: Zauvijek sretni” (“After Ever Happy”) snimljen je prema bestseleru Anne Todd, koji je proglašen globalnom senzacijom, a donosi priču o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice.

 

 

Tessa i Hardin nisu klasičan par kojima je sve išlo glatko, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Međutim, kada važno otkriće iz prošlosti protrese Hardinovu neprobojnu fasadu, a Tessa doživi osobnu tragediju, javlja se pitanje da li će ih sve to ponovo zbližiti ili razdvojiti. Dok se pojavljuje šokantna istina o obiteljima ovog para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju previše jedno od drugog. Između njihove prošlosti i budućnosti postoji još samo jedna šansa. Hoće li je iskoristiti?

 

„Postaje lakše, pa teže… i onda prilično nepredvidivo“, kaže Tiffin. „Stvari su upravo eskalirale do ludila“, izjavila je Josephine Langford. „To je odnos pun prepreka, izazova i nesigurnosti, ali to je sve racionalno i iskreno.

 

„Četvrti film je moj osobni favorit. Sve što smo vidjeli do sada je samo vrh ledenog brijega. Tessa i Hardin zaista ulaze u emocionalne dubine” – kaže Castille Landon koja potpisuje režiju globalnog fenomena.

 

U glavnim ulogama su Hero Fiennes Tiffin i Josephine Langford. Zanimljivo je da je Hero Fiennes pripadnik najnovije generacije glumaca slavnog prezimena, uz ujake Ralpha i Josepha Fiennesa. U filmu glume i Chance Perdomo, Carter Jenkins, Kiana Madeira te Louise Lombard.

 

Pretpremijerno prikazivanje filma “Poslije svega: Zauvijek sretni” održat će se 24. kolovoza u okviru najomiljenijeg kino događaja posvećenog pripadnicama ljepšeg spola, CineLadyja,  u CineStar kinima u Zagrebu (Branimir Mingle Mall), Splitu (Mall of Split), Rijeci i Osijeku! Ulaznice su u prodaji na linku: https://bit.ly/CineLady_HRV

 

POSLIJE SVEGA: ZAUVIJEK SRETNI možete pogledati pretpremijerno u kinima od 24. kolovoza, dok redovno prikazivanje počinje dan kasnije, 25. kolovoza, a ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama kina.