Poslušajte prvu pjesmu sa saundtracka filma Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio

LORDE PREDSTAVILA PJESMU YELLOW FLICKER BEAT SA SOUNDTRACKA FILMA IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 1. DIO

http://youtu.be/e1S9HUNoI4k

 
Mlada novozelandska pjevačica hrvatsko-irskih korijena Ella Marija Lani Yelich-O’Connor poznatija pod umjetničkim imenom LORDE predstavila je pjesmu YELLOW FLICKER BEAT koja će se naći u 3. nastavku popularnog serijala IGRE GLADI, filma koji dolazi u hrvatska i svjetska kina 20. stude­nog.

LORDE je  prva novozelandska samostalna glazbenica koja je imala broj jedan pjesmu u SAD-u te najmlađa glazbenica koja je dospjela na vrh ljes­tvice Billboard Hot 100 od 1987. godine. Početkom 2014. LORDE je osvojila dvije nagrade Grammy—za pjesmu godine i za najbolji pop samostalni nas­tup za izvedbu pjesme, obje za svoju uspješnicu Royals.

Prekrasna i senzualna YELLOW FLICKER BEAT plod je rada LORDE sa slavnim Paulom Epworthom, producentom koji je surađivao sa zvijezda­ma poput grupe Coldplay i Adele. Ova pjesma pratit će u trećem nastavku serijala IGRE GLADI Katnis Everdeen (Jennifer Lawrence) u njezinoj borbi protiv ujedinjenog Panema i predsjednika Snowa (Donald Sutherland). Ostatak glumačke ekipe u filmu čine: Julianne Moore, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Philip Seymour Hoffman, Josh Hutc­herson te Liam Hemsworth.  Režiju potpisuje Francis Lawrence koji je radio i IGRE GLADI: PLAMEN.