POZIVAMO VAS NA PREMIJERU FILMA U KOJI MORATE VJEROVATI DA BISTE GA VIDJELI!

KAMO OVOG VIKENDA S DJECOM?

POZIVAMO VAS NA PREMIJERU FILMA U KOJI MORATE
VJEROVATI DA BISTE GA VIDJELI!

IMAGINARNI PRIJATELJI

 

Što ako je sve u što ste vjerovali kao dijete stvarno?

Predstavljamo vam novu Paramountovu obiteljsku avanturu „Imaginarni prijatelji“ u režiji Johna Krasinskog koja u kina stiže pretpremijerno 11.i 12. svibnja u sklopu „Friends vikenda“ u CineStar kinima!

 

Imaginarni prijatelji” zabavna je priča za sve uzraste, a u središtu zbivanja je djevojčica Bea koja otkriva svoju nevjerojatnu moć – vidi imaginarne prijatelje svih ljudi.
Otkrijte kako će iskoristiti tu moć u misiji ponovnog povezivanja djece s njihovim zaboravljenim imaginarnih prijatelja.

 

U filmu glume Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, Fiona Shaw, a u originalnoj verziji imaginarnim prijateljima glasove su posudili Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. i Steve Carell, zajedno s mnogim drugima.

 

U filmu se pojavljuje više od 20 imaginarnih likova, donoseći smijeh i radost svim generacijama gledatelja te nezaboravnu avanturu prepunu humora i mašte.

 

Glasove u hrvatskoj verziji filma posudili su Fabijan Pavao Medvešek koji je utjelovio Calvina, Rina Zoja Radmilov djevojčicu Beu, Rene Bitorajac Plavog, a Ronald Žlabur Beinog tatu. Ostale glasove posudili su i Jan Kerekeš, Mario Petreković, Jadranka Đokić, liječnik kojeg obožavaju veliki i mali, dr. Natko Beck, popularna mlada glazbenica Miach, Lela Margetić, Pero Juričić, Alen Šalinović, Ana Ćapalija, Nikola Nedić, Sandra Hrenar Matić, Noa Zelenko i ostali.

 

Otkrijte kako će Bea iskoristiti svoju moć u ovoj inspirativnoj avanturi koja publici prenosi poruku o važnosti mašte, prijateljstva i povezanosti s onim što je duboko u srcu svakoga od nas. Spremite se za zabavno putovanje gdje svaki korak otkriva nova čuda i iznenađenja!

 

Imaginarni prijatelji“, u distribuciji Blitz filma, u kinima pogledajte pretpremijerno 11. i 12. svibnja, a redovno od 16. svibnja 2024. godine.

 

Link na najavne videe domaćih glumaca:
Upoznajte hrvatske glasove  https://youtu.be/tMrIlkdJWdM

Fabijan Pavao Medvešek  https://youtu.be/BsZF-C7yY88
Rina Zoja Radmilov https://youtu.be/NaHb-KCCNRk
Rina Zoja Radmilov i Fabijan Pavao Medvešek   https://youtu.be/7w4viNS5tNQ