Predstavljamo najnoviji trailer filma 300: USPON CARSTVA

Studio Warner Bros. objavio je novi trailer za nadolazeći blockbuster 300: USPON CARSTVA, film koji stiže u hrvatska kina početkom ožujka u 4DX, IMAX, 3D i 2D formatima.

Ovaj vizualno raskošni spektakl spaja povijesne događaje i fantaziju, a već je prvim trailerom izazvao oduševljenje ljubitelja antike, ali i akcije. 300: USPON CARSTVA vodi nas u središte grčko-perzijskih ratova i pomorsku bitku kod Salamine u kojoj su se sukobile ujedinjene grčke snage predvođe¬ne Temistoklom (Sullivan Stapleton) te perzijska flota admiralice Artemi¬sije (Eva Green).

Nakon perzijske pobjede kod Termopila, Atenjani su se povukli na poluotok Salaminu u potpunosti napustivši grad. Nakon pada Atene Kserkso (Rodrigo Santoro) je odlučio spaliti ju do temelja. Perzijanci su sada imali pod kontrolom većinu Grčke i Kserkso je želio čim prije završiti vojnu eks¬pediciju, no Temistoklo se nadao da će pomorskim porazom odvratiti Perzi¬jance od daljnjih napada.

Lukavo smjestivši svoju flotu ispred obala Salamine u uskom zaljevu, per-zijska brojčano superiornija flota nije mogli manevrirati te su Grci krenuli u napad…

 Pogledajte film 300: USPON CARSTVA u CineStar kinima od 06. ožujka 2014.