PREDSTAVLJAMO NAJNOVIJI TRAILER filma TRANSFORMERS: DOBA IZUMIRANJA

transformers

Upravo izašao najnoviji najavni trailer za film TRANFORMERS: DOBA IZUMIRANJA otkriva nam još više detalja iz akcijskog hita o popularnim robotima kojima se u novom nastavku pridružuju i dinobots.

Uz odličnu glazbu grupe IMAGINE DRAGONS pogledajte dio impresivnih scena koje ćemo gledati od  26. lipnja na velikim platnima:

http://youtu.be/sYy5jcMDrC0

A sretnici koji se 19. lipnja nađu u Hong Kongu na svjetskoj premijeri filma TRANSFORMERS: DOBA IZUMIRANJA osim što će prvi moći pogle­dati blockbuster koji će zasigurno obilježiti ljeto 2014., uživat će i u gala koncertu grupe IMAGINE DRAGONS.

IMAGINE DRAGONS sudjelovali su u stvaranju glazbe zajedno sa skla­dateljem Steveom Jablonskym. Suradnja između redatelja Michaela Baya i grupe IMAGINE DRAGONS započela je odmah nakon što su glazbenici vidjeli prve scene iz filma. Oduševljeni viđenim odlučili su skladati pjesmu BATTLE CRY koju će, uz ostale svoje hitove, i izvesti u Hong Kongu u ko­jem je i sniman dio filma.

TRANSFORMERS: DOBA IZUMIRANJA dolazi u hrvatska kina 26. lipnja, a u njemu se pojavljuju: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Gram­mer, Jack Reynor, Nicola Peltz, Sophia Myles, TJ Miller te kineska zvi­jezda Han Geng.