PREDSTAVLJAMO NAJNOVIJI TRAILER I PLAKAT NOVOG „JOKERA“

PREDSTAVLJAMO NAJNOVIJI
TRAILER I PLAKAT NOVOG
„JOKERA“ KOJI NA VELIKA
PLATNA STIŽE 3. LISTOPADA

Svijet je pozornica. 
#JokerMovie

 

 

Joaquin Phoenix u ulozi Arthura Flecka aka Jokera te famozna Lady Gaga kao Harley Quinn u glamuroznom ludilu i nastavku kultnog psihološkog trilera studija Warner Bros. iz 2019. godine!
Scenarij ponovno potpisuju Todd Phillips i Scott Silver koji je također radio i na originalnom filmu.

Drugi nastavak Jokera ove jeseni dolazi u kina a sada je „Joker: Ludilo u dvoje“ dobio i prvi trailer, uz nedavno objavljen plakat filma.
Poster prikazuje Jokera (Joaquin Phoenix) i Harley Quinn (Lady Gaga) koji plešu, odjeveni u odijelo i haljinu, dok su još uvijek našminkani klaunovi dok trailer daje i prvi uvid u izbor glazbenih brojeva, s obzirom na neobičan smjer filma koji ima karakteristike mjuzikla.

 

U nastavku ćemo ponovo gledati i Zazie Beetz kao Sophie Dumond, a svoje uloge iz prvog filma reprizirat će Sharon Washington i Leigh Gill. 
No, uz Lady Gagu očekuju nas i neka nova lica koja će tumačiti Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin), Catherine Keener (Get Out), Harry Lawtey (Industry), Jacob Lofland (Mud), Steve Coogan (Philomena) i Ken Leung (Star Wars: The Force Awakens).

 

Kako izgleda spoj magnetične privlačnosti Joaquina Phoenixa i zvjezdane moći ikone Lady Gage pogledajte u traileru filma:

 

 

Očekivanja su zaista visoka jer je i originalni film „Joker“ je 2019. godine izazvao veliku kontroverzu, koju je pratila i velika medijska kampanja. „Joker“  je zaradio više od milijardu dolara diljem svijeta te postao naslov s najvećom zaradom s R-ocjenom u povijesti kino blagajni.
Osim uspjeha na kino blagajnama, ostvario je i uspjeh na brojnim dodjelama nagrada. Među njima se ističe 11 nominacija za Oscara, uključujući i one za najbolji film te glavnog glumca, koja je na kraju i pripala Joaquinu Phoenixu.

 „Joker: Ludilo u dvoje“ u kina stiže 3. listopada u distribuciji Blitza.