PREDSTAVLJAMO NOVI TRAILER FILMA MICHAELA BAYA

Predstavljamo trailer filma koji je snimljen po istinitoj priči o terorističkom napadu na američki konzulat u Libiji, koji se dogodio 11. rujna 2012. – točno 11 godina nakon strašnog terorističkog napada na World Trade Center, pri kojemu je život izgubilo šestero sigurnosnih službenika, uključujući američkog ambasadora Cristophera Stevensa.

13hours

Iznimni redatelj Michael Bay, koji se u povijesnoj tematici dokazao sjajnom, Oscarom nagrađenom akcijskom dramom Pearl Harbor, na velika platna ponovo donosi osjećaje i zbivanja iz stvarne povijesti. Ova istinita priča inspirirala je jednog od najprodavanijih svjetskih autora Mitchella Zuckoffa da o svemu napiše knjigu, a prema kojoj je nastao scenarij za film. 

Što se zapravo dogodilo u 13 sati tog šokantnog napada? Što se dogodilo sa šest muškaraca koji su djelovali potpuno nesebično i hrabro, riskirajući svoje živote kako bi spriječili još veću tragediju? Odgovore će otkriti ovaj akcijski triler koji govori o hrabrosti i požrtvovnosti.

13 sati: Benghazijevi tajni vojnici u hrvatska će kina stići u veljači 2016. godine u distribuciji Blitz film i video, a u glavnim nam ulogama donosi glumce Pabla Schreibera, Johna Krasinskog, Tobyja Stephensa, dok režiju filma potpisuje Chuck Hogan.

U nastavku pogledajte filmski trailer.

https://youtu.be/hg_AQr9TnTM