PREDSTAVLJAMO NOVI TRAILER STUDIJA 20TH CENTURY ZA DUGOOČEKIVANI “AVATAR: PUT VODE”

PREDSTAVLJAMO NOVI TRAILER
STUDIJA 20TH CENTURY ZA DUGOOČEKIVANI

FILM JAMESA CAMERONA KOJI U KINA STIŽE 15. PROSINCA

“AVATAR: PUT VODE”

 

Filmska kompanija 20th Century Studios objavila je novi trailer i poster za “Avatar: Put vode”, dugoočekivani film Jamesa Camerona, prvi nastavak njegovog filma svih vremena i Oscarom® nagrađenog “Avatara”, velikog kino hita s najvećom zaradom u povijesti. “Avatar: Put vode ” u distribuciji Blitz filma stiže 15. prosinca ove godine u najprestižnijim kino formatima.

 

 

U znak proslave objavljivanja trailera i postera za “Avatar: Put vode”, večeras će se nad slapovima Niagare projicirati zadivljujući svjetlosni show golemih razmjera koji prikazuje kadrove iz novog filma.

 

Radnja novog filma se odvija više od jednog desetljeća nakon događaja iz prvog dijela.

 

Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore.

 

U režiji Jamesa Camerona i produkciji Camerona i Jona Landaua, u filmu glume Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet. Za scenarij su zaslužni  James Cameron, Rick Jaffa i Amanda Silver. David Valdes i Richard Baneham su izvršni producenti filma.

 

 

 

“Avatar: Put vode” u distribuciji Blitza pogledajte u kinima u IMAX®, 4DX, 3D i ostalim kino formatima od 15. prosinca.

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                   https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram:                  https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
Hashtag:                     #Avatar