PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER FILMA NESAVRŠENI ROBOT RON

PRVI DUGOMETRAŽNI ANIMIRANI FILM STUDIJA LOCKSMITH ANIMATION SA ZACHOM GALIFIANAKISOM I JACKOM DYLANOM GRAZEROM U GLAVNIM ULOGAMA

 

Ovo je priča o Barneyju, neobičnom dječaku koji se bori s vladavinom društvenih medija, i Ronu, njegovom novom digitalnom uređaju koji može hodati i razgovarati, i koji je stvoren da mu bude trenutni ‘najbolji prijatelj‘.

 

Ronove urnebesne smetnje pokreću ih na nezaboravno putovanje u kojem se dječak i robot upoznaju s izazovima, ali i neslućenim prednostima istinskog prijateljstva.

 

U filmu Nesavršeni robot Ron likovima su glasove posudili: Zach Galifianakis, Jack Dylan Grazer, Olivia Colman, Ed Helms, Justice Smith, Rob Delaney, Kylie Cantrall, Ricardo Hurtado, Marcus Scribner i  Thomas Barbusca.

 

Film je režirao Pixarov veteran Jean-Philippe Vine (radio je na filmovima “Cars 3” i “The Good Dinosaur”) zajedno sa suosnivačicom studija Locksmith – Sarah Smith uz Octavia Rodrigueza ( “Coco” i “The Incredibles 2”). Scenarij za film je napisali Peter Baynham i Sarah Smith.

Nesavršeni robot Ron u distribuciji Blitz filma u kina stiže u listopadu ove godine.