PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER I PLAKAT NAJOPASNIJE MISIJE DO SADA NEMOGUĆA MISIJA ODMAZDA PRVI DIO

PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER I PLAKAT

NAJOPASNIJE MISIJE DO SADA

NEMOGUĆA MISIJA

ODMAZDA PRVI DIO

 

 

Pet godina nakon zadnje Nemoguće misije studija Paramount, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka ovisnog o adrenalinu i akciji.

I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često puta opasne po život. Već smo naviknuli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera. U prošlim misijama je stajao na avionu koji je ubrzavao i pripremao se za uzlet, samostalno upravljao helikopterom, dok će u novoj misiji skočiti s motorom preko litice u Norveškoj…da bi se padobranom kasnije spustio na vlak koji prolazi ispod njega.

 

Redatelj Christopher McQuarrie scenu je opisao riječima: “Ovo je daleko najopasnija scena koju smo ikad pokušali!”

 

U novom filmu Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov IMF tim kreću na svoju najopasniju misiju do sada: trebaju pronaći zastrašujuće novo oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu prije nego što padne u pogrešne ruke. Budućnost i sudbina svijeta su u opasnosti, a mračne sile iz Ethanove prošlosti se približavaju. Počinje smrtonosna utrka diljem svijeta gdje se Ethan suočava s tajanstvenim neprijateljem u kojoj je naš junak prisiljen shvatiti da ništa ne može biti važnije od njegove misije – čak ni životi onih koje najviše voli.

 

NEMOGUĆA MISIJA: ODMAZDA PRVI DIO stiže u kina diljem Hrvatske na ljeto 2023. u distribuciji Blitza, u premium formatima.

REDATELJ
Christopher McQuarrie

 

SCENARISTI
Christopher McQuarrie i Erik Jendresen

 

PRODUCENTI
Tom Cruise, Christopher McQuarrie

 

IZVRŠNI PRODUCENTI
David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Tommy Gormley

 

U GLAVNIM ULOGAMA
Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes, Mark Gatiss, Indira Varma, Rob Delaney.

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                   https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram:                  https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
YouTube:                     https://www.youtube.com/@BlitzHrvatska