PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER NASTAVKA NAJVEĆEG FILMA SVIH VREMENA AVATAR: PUT VODE – OVE ZIME SAMO U KINIMA

Film „Avatar“ Jamesa Camerona počeo se prikazivati u kinima 2009. godine i od tada je na tronu najuspješnijeg filma svih vremena. Cameron je tada napravio revoluciju u kinima, vizualno zapanjujućom pričom koja je i ekološki osviještena. Prvi je film osvojio tri Oscara® te je potukao sve rekorde gledanosti koje drži još i danas.

 

Ove zime, nakon više od desetljeća stiže nam nastavak filma studija 20th Century, Avatar: Put vode, koji u kina stiže 15. prosinca u distribuciji Blitz filma.

 

Smješten desetak godina nakon događaja iz prvog filma, Avatar: Put vode počinje pričati priču o obitelji Sully. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru u oživljavanju prvotnih potraga, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore gdje će se upoznati s ljudima Metkayine, klanom domorodaca koji žive okruženi morem.

 

Režiju i ovog puta potpisuje James Cameron, a producenti su Cameron i Jon Landau. U glavnim su ulogama Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement i Kate Winslet.

 

Kako bi pobudili apetit i podsjetili na događaje iz prvog filma, u kinima će se od 22. rujna moći ponovno pogledati i prvi film “Avatar”.