PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER NASTAVKA SAGE O HARRYJU POTTERU

Knjiga ‘Fantastične zvijeri i gdje ih naći’, poznate spisateljice J.K. Rowling oživjet će iduće godine na velikom platnu, točnije 17. studenog 2016. godine kada stiže u domaća kina.

U glavnoj ulozi gledat ćemo Eddieja Redmaynea koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Osim Redmaynea, u filmu će se pojaviti i Katherine Waterston u ulozi Tine, Dan Fogler kao Jacob, Samantha Morton glumi Mary Lou, a oskarovac Jon Voight će se naći u ulozi Henryja Shawa. Uz njih će u filmu nastupiti iRon Perlman i Colin Farrell u manjim ulogama.

Film je režirao David Yates, baš kao i posljednja četiri filma o Harryju Potteru, a scenarij je napisala sama književnica, J.K. Rowling.

Čudesne zvijeri i gdje ih naći’ će se u distribuciji Blitz filma ukinima pojaviti za malo manje od godinu dana, a već je ovim prvim trailerom izazvao zanimanja ne samo zaljubljenika u ovaj čarobni svijet, već i onih koji su površno pratili nastavke o najslavnijem čarobnjaku, stoga ne sumnjamo kako će pred kraj sljedeće godine ponovno nastati prava filmska euforija.

https://youtu.be/u4hv9Bij4-s