PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER ZA FILM TRANSFORMERS: POČETAK

FILM KOJI ĆE VAS LANSIRATI U SVEMIR!

 

 

Prvi trailer i plakat za Transformers: Početak studija Paramount debitira na način na koji ni jedan filmski trailer nije do sada: – u svemiru!

 

Doživite vrhunac animiranog spektakla s najnovijim trailerom za Transformers: Početak, dostupnim online od danas! Redatelj Josh Cooley nas vodi na nevjerojatno putovanje u same početke Optimusa Primea i Megatrona na njihovom rodnom planetu Cybertron, predstavljajući ključne trenutke koji oblikuju njihovu povijest.

 

Film, bogat glumačkim zvijezdama uključujući Chrisa Hemswortha kao Optimusa Primea i Briana Tyree Henryja kao Megatrona, preobražava animirani žanr, spajajući napetu naraciju i impresivne vizualne efekte kompanije Industrial Light and Magic.

 

Transformers: Početak priča je o usponu i padu dvaju moćnih vođa, koji prelaze put od bliskih saveznika do zakletih neprijatelja, što u konačnici oblikuje sudbinu cijele njihove vrste.

 

Animacija omogućuje prikazivanje bogatog i kompleksnog svijeta Cybertrona na način koji bi bio neostvariv u live-action formatu, omogućavajući filmu da istraži duboke emocionalne teme i dinamične odnose likova. Svaki kadar je pažljivo dizajniran da oduševi i najzahtjevnije ljubitelje, dok priča postavlja temelje za nadolazeću trilogiju koja obećava redizajnirati Transformers mitologiju.

 

Ova vizualno zadivljujuća avantura koja iznova definira granice animacije bit će dostupna hrvatskoj publici u distribuciji Blitz filma od rujna 2024. godine. U međuvremenu, pogledajte trailer na svim digitalnim platformama i otkrijte zašto će Transformers: Početak biti nezaobilazan film godine.