PREDSTAVLJAMO SLUŽBENI TRAILER ZA DEADPOOL & WOLVERINE

PRONAŠLI SMO FRAJERA KOJI JE UBIO BAMBIJEVU MAMU! 

 

 

 

Marvel Studios krajem srpnja donosi nevjerojatan timski spektakl koji će osvojiti gledatelja širom svijeta – “Deadpool & Wolverine”! 

 

Uz Ryana Reynoldsa u nenadmašnoj ulozi Deadpoola ovog puta možemo uživati i u povratku Hugha Jackmana kao Wolverina. Njih će dvojica zajedno promijeniti povijest MCU-a.

 

U novom filmu Deadpool mora pronaći način da spasi svoj svijet te se za pomoć obraća Loganu, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio te nema volje opet biti Wolverine. Deadpool ga mora uvjeriti da mu pomogne kako sve ono što voli ne bi tragično nestalo.

 

Kroz redateljsku viziju Shawna Levya, očekujte akciju, nenadmašan humor i neočekivane obrate.

 

Reynolds i Hugh Jackman ponavljaju svoje najpopularnije uloge, a uz njih se u filmu pojavljuju i Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni te Matthew Macfadyen.

 

Ova nevjerojatna filmska avantura, koja će redefinirati očekivanja i postaviti nove standarde u svijetu superherojskih filmova, bit će dostupna hrvatskoj publici u distribuciji Blitz filma od 25. srpnja 2024. godine. Do tada, ne propustite priliku pogledati službeni trailer na svim digitalnim platformama i otkrijete zašto će “Deadpool & Wolverine” biti nezaobilazan film godine.