PREDSTAVLJAMO TRAILER I PLAKAT VISOKOBUDŽETNOG FILMA STUDIJA A24 „GRAĐANSKI RAT“

 

FILMSKI SPEKTAKL KOJI ĆE PROMIJENITI POGLED NA BUDUĆNOST

 

Svakom carstvu dođe kraj!

 

„Građanski rat“, najnoviji film Alexa Garlanda i studija A24 smješten je u distopijsku budućnost, a u filmu glume Zlatnim globusom nagrađena Kirsten Dunst, zvijezda „Narcosa” Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Nick Offerman, Jesse Plemmons te Cailee Spaeny. 

Autor poznat po filmovima “Ex Machina” i “Annihilation” snimio je djelo čija se radnja odvija u Sjedinjenim Državama u ne tako dalekoj budućnosti.
Priča počinje kada se dio država odcijepilo od unije i sada je sastavljeno od frakcija.
Radnja prati skupinu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio cijelu zemlju. Tijekom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada se pretvara u distopijski režim, a radikalne naoružane skupine često sudjeluju u političkom nasilju.

 

 

Film istražuje duboke podjele unutar američkog društva, predstavljajući mračnu, i pomalo proročansku mračnu viziju budućnosti.
S budžetom od 75 milijuna dolara, „Građanski rat“ je najskuplji film produkcijske kuće A24 do sada, a s obzirom na glumačku postavu i uzbudljive akcijske scene radi se o filmu koji se mora gledati na velikom platnu.

„Građanski rat“ u kina dolazi ovog proljeća, točnije 18. travnja, u distribuciji Blitz filma.
Ne propustite ovaj spektakl, koji ne samo da postavlja pitanja o sadašnjosti već i provocira razmišljanje o budućnosti koju gradimo.

Do tada, uživajte u traileru. 

 

 

YouTube: @BlitzHrvatska
Facebook: @BlitzHrvatska
Instagram: @BlitzHrvatska
TikTok: @BlitzFilm