PREDSTAVLJAMO TRAILER NOVOG FILMA KULTNOG REDATELJA MARTINA SCORSESEA S LEONARDOM DiCAPRIJEM U GLAVNOJ ULOZI

PREDSTAVLJAMO TRAILER NOVOG FILMA KULTNOG REDATELJA
MARTINA SCORSESEA
S LEONARDOM DiCAPRIJEM U GLAVNOJ ULOZI

 

UBOJICE CVJETNOG MJESECA

 

 

6.7.2023. – Paramount Pictures predstavlja trailer filma “Ubojice cvjetnog mjeseca”, još jedno remek-djelo kultnog redatelja Martina Scorsesea s oskarovcem Leonardom DiCaprijem u glavnoj ulozi,  koji u kina u distribuciji Blitza stiže sredinom listopada ove godine.

 

O FILMU
Film je snimljen po istoimenom bestseleru Davida Granna, koji prati seriju ubojstava unutar naroda Osage u Oklahomi 1920-ih godina.

 

Na prijelazu 20. stoljeća Osage su postali najbogatiji narod na svijetu nakon što je na njihovom teritoriju pronađena nafta. Bogatstvo ovih američkih domorodaca odmah je privuklo bijele uljeze, koji su manipulirali, iznuđivali i ukrali što više novca su mogli od Osagea prije nego što su pribjegli ubojstvu.

Temeljen na istinitoj priči i ispričan kroz romansu Ernesta Burkharta (Oscarom® nagrađeni Leonardo DiCaprio) i Mollie Kyle (Lily Gladstone), “Ubojice cvjetnog mjeseca” epska je krimi-vestern saga u kojoj se prava ljubav suočava s neizrecivom izdajom.

 

Glumačkoj postavi se pridružuju dvostruki dobitnik nagrade Oscar® Robert De Niro, za nagradu Oscar® nominirani Jesse Plemons, dobitnik nagrade Oscar® Brendan Fraser, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins i Jillian Dion.

Redatelj filma je slavni dobitnik nagrade Oscar® Martin Scorsese, dok su scenarij napisali Scorsese i Eric Roth zajedno.

 

Producenti su Martin Scorsese, Dan Friedkin, Bradley Thomas i Daniel Lupi, a Leonardo DiCaprio, Rick Yorn, Adam Sommer, Marianne Bower, Lisa Frechette, John Atwood, Shea Kammer i Niels Juul su izvršni producenti.

Ubojice cvjetnog mjeseca” u kina stiže 19. listopada u distribuciji Blitza.

 

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                          https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram:                          https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
YouTube:                            https://www.youtube.com/@BlitzHrvatska