PRESTRAŠILA VIŠE GLEDATELJA OD “PRIZIVANJA” I “MJESTA TIŠINE” ZAJEDNO!

Srijeda, 5. rujna, bit će zapamćena kao najstrašnija noć ove godine u kojoj je film Časna u svom pretpremijernom prikazivanju preplašio gotovo 3.000 ljudi diljem Hrvatske. Ovaj rezultat ostat će zapamćen kao najjače pretpremijerno otvaranje franšize Prizivanje, ali i kao najjači pretpremijerni rezultat Warnerovog filma u Hrvatskoj ove godine.

 

Prema prvim komentarima, ovaj horor hit nikoga nije ostavio razočaranim:
„Strava, svakih 3min se naježiš, jako kvalitetan film. Preporučujem“ – feed_the_wolf17, Instagram

 

A redatelj Hardy potvrđuje: „Smatram kako je ovaj gotički svijet koji smo stvorili uistinu zastrašujuće mjesto, a mi – kao i demonska časna Valak – samo čekamo gledatelje da ga posjete. Samo se pripremite na to da ćete vrištati od straha.“

 

 

Ovaj film zasigurno neće proći nezapaženo. Prisjetimo se, od prošlog tjedna strah se proširio ulicama grada Zagreba, ali i šire, gdje su slučajni prolaznici imali „sreću“ naletjeti na časne sestre inspirirane ovom već kultnom franšizom. Jezive prikaze pojavile su se na različitim dijelovima grada i plašile slučajne prolaznike. Časne su samo mirno stajale i promatrale iz prikrajka, a čuli smo za slučajeve da su izlazile iz javnih wc-a, sjedile na kavi ili kupovale u trgovini. Za sada je izašlo nekoliko videa uplašenih građana, i velik broj fotografija „nečasne“, a mnogi već pušu na hladno i šalju fotografije pravih časnih sestara u kupnji namirnica.

 

Ovaj film u potpunosti je posvećen nastanku užasavajućeg lica demonske časne Valak koja je proganjala vizije Lorraine Warren i ispunjavala ju užasom u hitu „Prizivanje 2“. Svoju ulogu „načasne“ ponovit će nenadmašna Bonnie Aarons.

 

A, je li horor hit film Časna uistinu toliko strašan kako se priča, saznajte već danas jer kina otvaraju i dodatne dvorane za sve znatiželjnike.