PRIPREMA. POZOR. GLEDAJ!

OMILJENE TV SERIJE NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA!

 

Cinestar TV Premiere kanali do kraja godine donose gomilu vrhunskih serija. Nagrađivane i napete psihološke igre s neizvjesnim krajem, zvjezdanom glumačkom postavom i slavnim oscarovcima prikovat će nas za male ekrane.

Neovisno o tome jeste li više filmoljubac ili preferirate cjelovečernje binganje serija – na pravom ste mjestu. Osim premijernih vrhunskih naslova koji su imali kino realizaciju do prije samo godinu dana, vječnih hollywoodskih klasika, adrenalinskih akcija, stravičnih psiholoških trilera i horora, te filmova za cijelu obitelj, CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala svojim gledateljima pruža još veći izbor sadržaja.

Došlo je vrijeme nove generacije ljudi! Sintovi su humanoidni roboti čija je glavna funkcija biti ispomoć u svakodnevnim kućanskim zadacima. Prvotno su zamišljeni kao pomoć ljudima, no što ako stvari krenu u krivom smjeru… ili pravom u njihovom slučaju? Koliko dugo sintovi mogu ne biti svjesni svoga postojanja i početi razmišljati kao ljudi, baš kao svatko od nas?

Prvu sezonu serije Humans, koja inteligentno postavlja različita filozofska, moralna i etička pitanja koja se pojavljuju prilikom proučavanja teme umjetne inteligencije, pratite na CineStar TV Premiere 2 kanalu.

 

 

Nakon nove generacije ljudi, vrijeme je da prijeđemo u neku sasvim dimenziju. Oscarovac J.K. Simmons uvodi nas u dimenziju dva svijeta kroz seriju Dvojnik. Mračni svijet intriga, opasnosti i izdaje, a jedino kome možete vjerovati ste vi sami, odnosno identični dvojnik iz paralelnog svijeta. Dobitnik nagrade Emmy za udarne termine, serija se bavi temama identiteta, sudbine i izgubljene ljubavi te postavlja pitanje na koje nitko ne zna odgovor: ”Što da su nam životi mogli biti drukčiji?”. Atraktivnu glumačku postavu, uz već spomenutog Simmonsa, upotpunit će Olivia Williams i Harry Lloyd.

Prva sezona priče o tajanstvenom svijetu skrivenom ispod površine naše svakodnevice kreće 20. svibnja na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat.

 

 

 

Previše psiholoških igrica? Svi oni koji nisu pretjerano veliki fanovi tmurne tematike, u lipnju vas uvodimo u svijet pravih igrica i gamera i putovanje kroz vrijeme, jer SF komedija Future Man, Setha Rogena, je sve to. Do sada smo navikli gledati heroje koji su odabrani i pretočeni u neki specifični svijet, ali u ovom slučaju ‘heroj’ uglavnom ostaje tko jest s početka priče. Definicija heroizma ne počiva na onoj klasičnoj transformaciji iz običnog u superheroja.

Započinjemo s emitiranjem prve dvije sezone serije Future Man 10. lipnja u 21 sat na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

 

Ono što je započelo kao strip devedesetih, preraslo je u bezobraznu, blasfemičnu, duhovitu i zaraznu seriju koju nikako ne smijete propustiti. Serija Preacher predstavlja adaptaciju kultnog i, s kršćanskog stajališta, bogohulnog i heretičkog istoimenog stripa Gartha Ennisa i Stevea Dillona. Priča o propovjedniku iz Texasa, Jesseju Custeru, kojeg jednog dana obuzme… nešto nadnaravno.

Ukoliko se želite pozabaviti vječnim pitanjem ”Postoji li Bog uopće?“ ili ste fan stripa pa želite vidjeti kako je ova fascinantna radnja pretočena u drugu vrstu medija, u srpnju zasigurno ne smijete propustiti prvu sezonu serije Preacher.

 

 

Što je stvarnost, a što mašta? Sljedećih nekoliko mjeseci pravo je vrijeme za paralelno otkrivanje tajanstvenog i svijeta svakodnevice uz najpopularnije serije na CineStar TV Premiere kanalima. Ukoliko ste više ljubitelj filmova, raspored svih filmskih kanala CineStar TV Channels grupacije možete pratiti svakodnevno na web stranici u rubrici RASPORED.