PRIPREMITE SE DOLAZI NAJSLOŽENIJI FILM SVIH VREMENA!

LEGO

Brojne generacije slažu i ruše LEGO kockice, rastavljaju ih pa ponovo sastavljaju. Djeca, jednako kao i odrasli, grade od njih baš sve: od šarenih gradova do robusnih robota i svemirskih brodova. No sad, po prvi puta, LEGO svijet stiže na velika platna u 3D animiranoj avanturističkoj komediji čiji su autori – a tko drugi nego LEGO obožavatelji!

Lego11

Redatelji Phil Lord i Christopher Miller, čiji umovi stoje iza filma LEGO, odrasli su sanjajući o vlastitim LEGO kreacijama i s oduševljenjem su prigrlili mogućnost pretakanja svog stvaralačkog duha na veliko platno.

Zajedno, oni su stvorili priču o Emmetu (Chris Pratt), građevincu iz Kockovca koji je, u osnovi, najobičnije biće u cijelom svemiru. Emmet je poslušna i savršeno prosječna LEGO mini-figurica za koju slučajno pomisle da je Posebni – biće od ključne važnosti za spas svijeta.

 Lego1 Lego2 Lego3 lego4 Lego5 Lego6 Lego7

Njegova odiseja vodi ga s odlučnom Živkom (Elizabeth Banks) kroz LEGO svemir u kojem se udružuje s ljudima iz svih LEGO svjetova: LEGO astrona-utom Bennyjem (Charlie Day), LEGO gusarom Metalobradim (Nick Offer-man), super herojem Batmanom (Will Arnett), dobrim čarobnjakom imena Vitruvije (Morgan Freeman) i Rog Micom (Alison Brie).

Svaki je od njih tajni Majstor graditelj, sposoban sagraditi gotovo sve i to bez uputa; za razliku od Emmeta koji uvijek slijedi ono što mu sustav nalaže i nikada ne misli svojom glavom…

 Lego9

LEGO FILM najsloženiji je film svih vremena: za njegovo sastavljanje bilo je upotrijebljeno 15 080 330 LEGO kockica.

 Lego8

Pogledajte LEGO FILM u CineStar kinima od 6. veljače!

 Lego10