PRISJETITE SE DJETINJSTVA

Peanuts je popularni strip autora Charlesa M. Schulza, osmišljen davne 1950. godine od kada je preveden na čak 21 jezik, a popularnost je stekao u 75 zemalja diljem svijeta. Ono što je još popularnije i poznatije njegovi su glavni likovi, simpatični osmogodišnji Charlie Brown i njegov ljubimac, ne­ponovljivi pas Snoopy, koji su obilježili djetinjstvo brojnih generacija. Ve­selu Peanuts družinu čine još i Charlijeva sestra Sally Brown, Lucy, Linus van Pelt (najpoznatiji po svojoj plavoj dekici), ptičica Woodstock (Snoopyjev ljubimac koji najviše od svega voli spavati na njegovu nosu), Franklin te Peppermint Patty.

https://youtu.be/Pr2egWbUQPs

Ovu ćemo poznatu skupinu napokon moći gledati na velikim platnima i vra­titi se u djetinjstvo uz dugometražni crtić SNOOPY I CHARLIE BROWN: PEANUTS FILM! Zanimljivost koja prati ovaj animirani hit, koji ćemo u ki­nima gledati u najsuvremenijoj 3D tehnologiji već ove zime, jest činjenica da ga produciraju upravo sin i unuk Charlesa Shulza – Craig i Bryan Schulz. Redatelj filma je Steve Martino (redatelj četvrtog nastavka crtića Ledeno doba: Zemlja se trese).

Nove avantura naših omiljenih likova u hrvatska kina stižu 10. prosinca 2015. u distribuciji Blitz film i video distribucije, a dotad pogledajte novi trailer.