PROLJEĆE PREMIJERNIH FILMOVA NALAZI SE NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA

CineStar TV Premiere kanali predstavljaju nove filmove i serije koje će se premijerno prikazati na filmskim kanalima tijekom ovog proljeća. Od blockbustera do kritički hvaljenih i vizualno impresivnih naslova, ovog proljeća jedino što preostaje ostati doma i gledati najbolje od filmova.

 

 

Uzbudljiva serija Patrick Melrose

Benedict Cumberbatch glumi u drami od pet nastavaka Patrick Melrose, snimljenoj prema obožavanim romanima Edwarda St. Aubyna. Prilagodbu je napravio David Nicholls (roman i film Jedan dan) i u svakoj epizodi prikazuje jedno poglavlje iz života problematičnoga Melrosa, od njegova djetinjstva u kojemu je iskusio nasilje do njegove odrasle dobi i ovisnosti o drogi. Prava istina o britanskoj višoj klasi nadomak je otkrivanju od ožujka na CineStar TV Premiere kanalima.

 

 

 

Povratak Johna Wicka

On je opasan, on je neponovljiv, on je Keanu Reeves. CineStar TV Premiere kanali predstavljaju novi nastavak akcijske franšize John Wick 3: Parabellum. Legendarni Keanu vraća se u još spektakularnijem nastavku prepunom adrenalina i borbe protiv vojske profesionalnih ubojica koji ga pokušavaju zaustaviti prije nego pobjegne iz New Yorka. Nemojte misliti kako možete postojati van pravila! Ne propustite opako dobru akciju uz Keanu Reevesa i Halle Berry u blockbusteru mjeseca ožujka.

 

 

 

Komedije vs Akcije

S ovom netipičnom romantičnom komedijom osjetite nešto drugačije i spojite nespojivo. Kada popularnu i ambicioznu političarku Charlotte (Charlize Theron) očara njezin smušeni suradnik (Seth Rogen), stvari izmaknu kontroli. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, njihova vruća avantura mogla bi naškoditi njezinoj političkoj karijeri. Romansa u svijetu politike… Zvuči zanimljivo? Ako je odgovor da, od travnja gledajte ovaj fantastični dvojac u filmu Zavedi me ako možeš (Long Shot).

 

 

 

Vizionarski redatelj filmova Peti element, Valerian i grad tisuću planeta – Luc Besson, donosi još jedno remek djelo – Anna. Glavna junakinja je Sasha Luss, ruski supermodel ispod čije se ljepote skriva njezina nevjerojatna snaga i vještine koje je čine jednom od najstrašnijih ubojica. Prepoznavanje Bessonove redateljske palice dokazuje kadar Sashe u tušu i kadar Jeana Renoa u gotovo istim okolnostima u filmu Leon profesionalac. Od ostalih istaknutih likova u špijunskom trileru vrijedno je spomenuti i Helen Mirren, Lukea Evansa i Cilliana Murphyja koji upotpunjuju fantastičnu glumačku postavu.

 

 

 

Nakon adrenalinskih akcija u travnju, vrijeme je za opuštanje uz dobru komediju. Proljeće je pravo vrijeme za ljubav i lude avanture. U ovom slučaju, naglasak je više na avanture jer Alex (Kad Merad) kreće u lov na novu milijunašicu. On je stari žigolo – Ljubavnik na francuski način (How to Be a French Lover) i spreman vas je nasmijati do suza.

 

 

 

Za kraj slijedi nepredvidljivi Festival straha (Midsommar) nakon kojeg ništa više neće biti isto. Ono što počinje kao bezbrižan ljetni odmor u zemlji vječne sunčeve svjetlosti, doživljava zlokoban zaokret kada stanovnici otoka pozivaju svoje goste da sudjeluju u svečanostima koje čine taj pastirski raj sve strašnijim i uznemirujućim. Naizgled idilična lokacija i divan početak ljeta pretvorit će se u horor koji će im prirediti pripadnici poganskog kulta koji u selu obitavaju.

 

 

Potpuni raspored prikazivanja pronađite na poveznici: https://cinestartvchannels.hr/raspored/