PROŠETAJTE CRVENIM TEPIHOM UZ POZNATE HOLIVUDSKE ZVIJEZDE!

Jedan vikend u ožujku bolji je od svih ostalih!

 

Postoji samo jedan vikend glamurozniji od svih – Oscar® vikend! Prošle godine na crvenom tepihu, ove godine na CineStar TV Premiere kanalima. Prvi vikend u ožujku zauzmite svoje mjesto pred malim ekranima, jer su CineStar TV Premiere kanali pod pokroviteljstvom generalnog sponzora Vip pripremili najbolje od najboljeg iz svijeta Hollywooda.

 

Najprestižniji filmski događaj u godini sve je bliže, a poznati i slavni iz svijeta sigurno već imaju spremne odjevne kombinacije i govore. Rekordni broj nominacija, brojne kategorije, glamur, sjaj i blještavilo samo su dio onoga što se može očekivati od ove prestižne i trijumfalne 90. dodjele.

 

Spektakl i blještavilo kakvo ovaj događaj i zaslužuje, predstavit će samo najbolje od najboljeg iz svijeta filma, a ne sumnjamo da će potencijalnim dobitnicima dodjela biti jednako uzbudljiva kao i nama. Utrka za prestižni kipić počinje u nedjelju, 4. ožujka, a cijela ceremonija trajat će do dugo u noć.

 

Kako biste se prisjetili najboljih oskarovskih naslova i dodatno zagrijali za prestižnu ceremoniju dodjele, prvi vikend u ožujku budite uz Oscar® vikend na CineStar TV Premiere kanalima kada će od petka 2. ožujka do nedjelje 4. ožujka biti prikazani najbolji nominirani i nagrađeni oskarovski filmovi.

 

 

Tako će se na rasporedu CineStar TV Premiere 1 kanala, 2. ožujka u 19:30 sati naći najgora pjevačica na svijetu i film Neslavno slavna Florence, a odmah nakon nje u 21:30 sati slijedi TV premijera Jackie s Natalie Portman u glavnoj ulozi, čija radnja prati život Jackie Kennedy, udovice američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, nakon njegovog ubojstva. Na CineStar TV Premiere 2 kanalu prvog dana će se prikazivati drama Soba u 21:00 sat s Brie Larson u glavnoj ulozi, a odmah nakon ove dirljive priče, živu glavu će u 23:05  pokušati izvući Josh Hartnett, Ewan McGregor i Tom Sizemore u ratnoj drami Pad crnog jastreba., dvostrukom dobitniku nagrade Oscar®.

 

 

Drugi oskarovski dan na CineStar TV Premiere 1 kanalu donosi novu TV premijeru i biografsku dramu Lav koja će vas sigurno dirnuti i rasplakati, a Dev Patel i Nicole Kidman dokazat će da je šest nominacija za nagradu Oscar® u potpunosti zasluženo. Nakon dirljive priče o odrastanju, ne propustite dobitnika ove prestižne nagrade, kultni Zero Dark Thirty, o akciji američkih S.E.A.L.-ovaca i borbi protiv terorističke skupine Al Qaeda. Uz CineStar TV Premiere 2 prisjetite se pjevačke legende i kratkog života slavne Amy s početkom u 20:30 sati, dok će odmah nakon biografije slavne pjevačice svoju priču o životu u zatvoru ispričati mladi Arapin Malik u kriminalističkoj drami Prorok.

 

 

Posljednji dan, pred sami početak maestralne dodjele, zagrijte se uz CineStar TV Premiere 1 kanal, prošlogodišnjeg šesterostrukog dobitnika nagrade Oscar®, nevjerojatne glumce Ryana Goslinga i Emmu Stone i TV premijeru mjuzikla La La Land. Nakon pjesme, plesa i romantike nasmijte se propalom tekstopiscu uz Nicolasa Cagea i Meryl Streep u filmu Adaptacija. Ratnu dramu slavnog Mela Gibsona, Greben spašenih i nevjerojatnu biografiju o famoznom pothvatu Čovjek na žici, pratite od 20:45 sati na CineStar TV Premiere 2 kanalu.

 

 

Ukoliko ove godine želite prestižnu dodjelu učiniti drugačijom, predlažemo da to učinite uz premijerne filmske uspješnice. Osjetite duh holivudske atmosfere i udobno se smjestite ispred svojih malih ekrana jer Vip svim svojim korisnicima od 2. do 4. ožujka otključava CineStar TV Premiere kanale i poklanja Oscar® vikend. Popularni oskarovci bolji su uz premijerne hitove i naslove koji su imali svjetsku kino realizaciju, a prikazuju se s odmakom od svega 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima. CineStar TV Premiere filmski kanali gledateljima omogućuju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja u HD rezoluciji, 24 sata dnevno s 5.1 zvukom i hrvatskim titlovima bez reklama.

 

Raspored emitiranja svih filmova i programa cijele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete vidjeti na RASPORED.